Waiting on a sunny day

Goddagens. Sitter på EP och kämpar vidare med uppsatsen... jag vet, jag vet! Min blogg är rena rama följetongen om min uppsats nu, "Tinas hysteriska uppsatsskrivande". Mitt i prick, hysteriskt var ordet. Men börjar få nåååågorlunda koll nu, peppar peppar (får se hur läget ser ut om några dagar...)

VET att det kommer bli tokpanik när jag ska fixa layouten. Det är inte riktigt min starka sida och det är så jävla plottrigt att sitta och pilla med sånt. Samt tidskrävande, och tid är ju en bristvara har jag upptäckt!

Skriver här nu enbart för att inte återkomma och göra det senare, har bestämt mig för att vara tokeffektiv idag. Senare ska jag & Beau till Willys och handla och jag längtar redan till fredag då jag, Bea & Soffan ska gå och se Sex and the city 2! Är ju helt besatt av den serien, första filmen var skitbra så jag har hööööga förväntningar på även denna! På lördag ska jag krascha Beas klassfest hade jag tänkt... eller kanske inte krascha, snarare spana in söta lärarkandidater!

Nåja, back to business nu! Sitter och läser igenom artontusen bloggtips från lika många modebloggare...

Hörshääj!


Kommentarer
Postat av: Lise-Lotte

Eftersom jag är ny här på bloggen undrar jag vad för uppsats det är? Och vad den handlar om? Jag och en kurskompis är precis klara med c-uppsatsen...Vi går studie- och yrkesvägledarprogrammet på Stockholms universitet och tar EXAMEN NÄSTA VECKA. JIPPI!

2010-05-25 @ 13:57:52
URL: http://studierelaterat.blogg.se/
Postat av: Tina

Hej!

Det är en C-uppsats som handlar om hur några av Sveriges största bloggare lyckas bygga en framgångsrik blogg och gjort sig själva till personliga varumärken. Intressant för en bloggnörd, men jag antar att hur intressant det än är så är det ändå ALLTID ångestframkallande! Grattis till examen i förskott!

2010-05-25 @ 14:37:32
URL: http://tinad.blogg.se/
Postat av: aww

härlig bild:D

2010-05-25 @ 16:40:21
URL: http://amandawahlgren.blogg.se/
Postat av: Tina

Ja, visst är den!

2010-05-25 @ 18:20:21
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0