Kan du cykla utan att använda händerna?

Om du kan det, vill du gärna då bevisa det för hela världen genom att cykla mitt i stan med händerna lojt hängande utefter kroppen och med ett överlägset och nöjt flin på läpparna? För att demonstrera hur grym du är?

Trodde väl inte det. Därför fattar jag inte varför det är så extremt många som faktiskt GÖR så. De är så barnsligt stolta över att kunna cykla utan händer att de liksom gör det hela tiden. Fine om man gör det för att man ska använda händerna till annat. Men annars borde det införas cykla-utan-händer-förbud. Ibland får jag god lust att hoppa framför en cyklist som gör så bara för att kunna säga "om du HÅLLT I STYRET skulle jag INTE BRUTIT MITT BEN, ditt PUCKO!". Undviker det dock då jag gärna vill ha båda mina ben i behåll.

Till saken hör att det mest är killar som utövar denna förargliga "konst". Vad säger det då oss tjejer? Det ska jag tala om för er! STAY AWAY! Om ni nånsin börjar träffa en kille som visar sig vara en jag-kan-cykla-utan-händer-kille är det enda rätta att dumpa honom. Kanske att ni ska dumpa honom genom att tex knuffa ner honom från cykeln och säga "Du är en tönt, jag vill inte ha dig".

En annan intressant aspekt av det hela är ju att typ alla kan cykla utan händer. Till och med jag kunde det förut (föga bara i cirkus 4 sekunder, men det är ju en helt annan femma, nu var det extremt längesen jag testade). Och om alla kan det, varför då stoltsera med det? Det är ju som att börja hoppa längdhopp bara för att man kan hoppa över 2 meter. ALLA hoppar liksom över 2 meter i längdhopp.

Jaaa. Det är alltså uppsatsskrivande på G här på EP. Eller snarare en paus för att störa mig på folks cykelvanor. Nu - back to work. Hörshääj!


Happyface?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0