Finalmiss i Eurovision jämförbart med flygkrasch?

– Hur stor kan en rubrik bli i en tidning, kan man få dem i meter? Det här är en nationell tragedi, här snackar vi fjorton flygkrascher på en gång, säger han till Aftenposten.

Rikspuckot jämför en svensk finalmiss i Melodifestivalen med fjorton samtida flygkrascher... Att ens komma på tanken att göra en sådan jämförelse känns ju helt sinnessjukt! Hur jävla pantad kan man bli? Och nej, jag tror inte ens att han är ironisk. Han är helt enkelt dum i huvudet.

Och så läser man att de borde lägga ned svenska melodifestivalen. Eh, varför inte lägga ner hela Eurovision? Är det någon som orkar lyssna på alla skitlåtar från Europas alla hörn där de vaskat fram de absolut konstigaste (ursäkta, "nytänkande"...) numren de kan hitta? Jag kan sträcka mig till att se det svenska numret, om man absolut måste se resten kan man muta och ägna sig åt humorrelaterade aktiviteter som siffror i Eurovision:
1. Antal sömninspirerade ballader
2. Antal transvestit-nummer
3. Antal extremt "nytänkande", dvs helt jävla sjuka, dansnummer
4. Antal bögar som expertkommenterar för varje land (jag har inget emot bögar, men kom igen...)
5. Antal "tokroliga" folkdansnummer

Sitter på EP och kämpar med uppsats. Återigen. Oväntat va? Blir dock inte lika långdragen idag, igår kväll kom jag hem typ halvnio... Ikväll blir det tidig hemgång eftersom jag, Beau & Soffan ska grilla och dricka lite vin för att sedan bege oss till bion och SATC 2! Underbart!

Därför kanske man ska göra lite nytta nu när man är tidsbegränsad... Men ett blogginlägg om dagen är ju givet när man skriver uppsats. Helt klart. Hörshääj!


Jag & Beau 2007. Bruna var vi ju iaf.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0