Arapapperna samlade!

Tydligen är 4 Dolksystrar tillsammans = Arapapperna fick jag veta i helgen. Kan nog stämma rätt bra...

Började fredagen med plugg och annat tråkigt. Vid fem ringer Linda och spelar aspackad. De kom några timmar senare så vi gick ut och käkade på Kök, Kött & Bar. Låter som ett hyfsat konstigt ställe men det var jättetrevligt och SJUUUUUKT god mat! Sen gick vi på Statoil, köpte godis och gick hem och sov, haha.

På lördagen åkte vi 4 arappapper till Sthlm, lite krångligt när fyra yrhönor skulle köpa en jävla tågbiljett. Ibland funderar man ju på om det saknas några hjärnceller... helt logiska grejer blir helt ologiskt för oss. Jag skyller på en uppväxt i Nianfors... väl framme i Sthlm var det strosande (SPRINGANDE) i affärer som gällde. Sen började det tokregna, vi hade inget paraply och gick omkring som dränkta katter. Till råga på allt var det även svinkallt, men det glömde man bort när vi efter ett X antal timmar utan mat (och alla vet ju att vi klarar oss utan det i högst tre timmar, gärna två) så hittade vi ett Max.

Kvällen spenderades med spel och vin. Fyra Arapapper på "Med andra ord" var en intressant upplevelse! I synnerhet när alla utom Malla suger pung på geografi, så till den grad att sis J inte riktigt kunde komma på var Athen låg... :)

Idag har vi varit på Ikea och i Gränby och sen racade Malla hem med de två andra vid halvtre. Malla har ju skaffat en bil med TURBO nu så bäst ni passar er för henne på E4:an!

I helgen får vi nya besökare, en hög med Hudikbor, kommer bli jättekul men fullt hus! Nu ska jag lägga mig och sova, kanske kommer upp lite bilder senare (ja, ska lägga ut bilder från Valborg snart också, när jag orkar...) Hörshääj!


Jag, sovande Emil och mina fem hakor + tunga på Stadt, kanske blir
en repris på fredag!
 
Kommentarer
Postat av: sis J

Mäh, måste du skriva om min okunskap.....

Tack för en trevlig helg, jag återkommer gärna! :)

Kramen

2010-05-10 @ 16:50:55
Postat av: SisL

Jenny, du kan ju kontra med PIASAVAKVAST....

2010-05-11 @ 21:40:22
Postat av: Jenny

Hahahahaha.. Ja just ja, Tina har ingen aning om vad en piasavakvast är för nått...

2010-05-19 @ 18:48:38
Postat av: Tina

Ah men hallå! Det är faktiskt värre att inte veta var Athen ligger än att inte veta vad en piasavakvast är! Bea vet inte heller, jag har frågat! Ska fråga tio kompisar till så har jag gjort en studie på det, så kanske jag kan presentera det i min uppsats, BAH!

2010-05-19 @ 22:52:10
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0