Trött på all valpropaganda lika billig som reklam...

...ja vi vill ha ett bättre Sverige, åh fan!

Citat Lasse W. Och jag kan bara instämma. Tidigare idag på väg från ett möte i Gävle blev jag påhoppad av två olika "röstvärvare". Jag förstår att de vill synas och jag förstår att vissa som känner sig osäkra vad de ska rösta på (vilket jag gör i allra högsta grad) tycker att de är bra att de finns ute på gator och torg ifall man nu skulle få för sig att gå fram och ställa en fråga. Men när de på allvar blir SURA för att man inte vill stå och snacka politik under lunchrusning en vardag får de fan ta och ge sig!

Sitter på högskolan nu och ska strax bege mig för att prata med ansvarige för kreativt skrivande-kursen, har en massa frågor. Står fortfarande som reserv på halvfartsvarianten men är antagen till helfart, nu vill jag veta om det är möjligt att kombinera med heltidsjobb eller om jag kommer bli totalt utbränd då. Vill så gärna komma igång med skrivandet igen och det här vore en bra möjlighet. Får se vad hon säger!

Har även lyckats med bedriften att boka in ett till möte till idag så ska iväg senare på det. Sedan blir det lite tvätt-städdag hemma tror jag. Inte för att jag fattar varför. Imorgon anländer sis Malla till Uppsala och det kommer med all säkerhet se ut som en tornado på lördag igen när hon åkt härifrån. Men man får ju fan panik när lägenheten ser ut som en dysfunktionell grisstia.

Näe, upp och snacka med kursansvarige nu! Hoppas hon har tid för mig och mina 20 frågor. Hörshääj!


Förra gången Malla var här och hälsade på slutade i kaos, fast ett ganska
roligt sådant. Kanske jag mest tyckte det var roligt för att det var Malla
som stod för den större delen av kaoset, jag vet inte jag...Bildregn - Hudikkalaset + Bröllop!

Beau hos Sunkan!
Telefonnörd...eller bara nörd.
Har insett att det finns rätt många bilder på mig och Beau av det
här slaget...
Mitch, hans lumparkompis, halva Bea och Ekkis
Har ingen aning om vad Rasmus sysslar med här. Men Mimmi
ser ju nöjd ut iaf!
Lars Malm in action...
Beau & Emil var måttligt nöjda över att arrangörerna beslutat sig
för att de som gick ut vid ettiden inte fick komma tillbaka in igen...
Bröllopsdags! Blev bästa kompis med Mimmis systerdotter
medan vi gjorde oss i ordning.
Extremt dåliga fotoförutsättningar i kyrkoljus av någon anledning,
i synnerhet om man har en dålig kamera!
Linn på väg ut
Linn, Thomas och deras dotter Alice som var brudnäbb!
'
Fina!
Frida & Mimmi!
Lars & Mimmi
Linn!
På promenad för en nypa luft, Lars spexar till det...
Jag & Eve var pepp!
'
Mimmi & Lars
Hela Njutångersgänget!
Thomas & Lars bondar...
Jag & Mimmi

Bildregn - Winnerbäck på Stenegård, Järvsö!

I vår stuga på Järvö Camping, sis Linda med sin karl!
Malla har ballat ur...
På väg till Stenegård!
Haha, jag dööör. Jag ser ut att vara på die-motherfucker-diehumör (stämmer ej!)
Och Bea ser väldigt tveksam ut!
Love Antell var ett av "förbanden"
Alla utom Linda som fotar.
Peter & Linda, snygg bild!
Jag & Beau
WINNERBÄCK! Jaja, dålig bild...
Det var det här med seriösa kort...
Okej då.
4 systrar Dolk
Manskören som dök upp på storbildsskärm under "Ingen Soldat"
GRYYYYYYMT! En av kvällens bästa låtar!
Mannen, myten, legenden?
Dagen efter blev det en tripp till Lill-Babs café som låg mittemot
campingen!
Malla
Att det var just Lill-Babs café var ju svårt att undgå kanske...

Bildregn - olika!

Åkte till Foppas stuga och spelade beachvolley och åkte ring!
Foppen ser lite butter ut över vår ankomst?
Uffe stilar!
Uffe P med en vän?
ÅKA RING!
Kändes tveksamt att Foppa var den som styrde, men det gick ju bra...
Jag = sjukt nöjd
Malla var lite mesig men blev till slut övertalad att testa...
Denna bild är från i torsdags när Eve var och hälsade på i Uppsala.
Här är på GH:s sommarrestaurang!
Samma kväll, Maria drack en sjukt flashig drink!

Bildregn - Forsafest och Sigge Hill-utgång!

Hos Uffe som posar lite fint med sis Jenny!
Tycker det ser ut som om ingen av oss är riktigt med?
En av alla tusen bilder på Linda & Malla, alla ser likadana ut!
Linda måttar storlek på vad...?
The Dolksister på väg in mot stan, i väntan på bussen i Forsa...
Vi igen inne på krogen. Malla haffar någon som kan ta ett kort på oss.
Även känt som ett mindre smickrande kort... i synnerhet på mig.
Linda "Vatten är gott" samt Malla!

Bildregn - Nianfors!

Kittys första dag i Nianfors, med sin bäste polare Assar. Undersöker suspekta hål...
Valle
Dino, verkar ha en dålig hårdag och vill ej medverka i eventuella photoshoots!
Pappas kompis har JORDENS SÖTASTE vita älghundsvalpar!
HUR SÖT?!?!
Ville plocka med oss alla hem...
Valpmamman!
Engla i himmelriket!
Engla i sitt himmelrike nr 2, hon är även kallad "fisken"...
Nianfors
Vi har lite annorlunda intressen i Nianfors... om en sådan här
bestämmer sig för att gå över vägen skriker man hysteriskt
"MAMMA STANNA BILEN! STANNA BILEN! JAG MÅSTE FOTA!"

Bloody Sunday!

Well, skönt att få sova ut iofs men varför är alltid söndag ångestdagar? Kan ju iofs vara vetskapen om att jag ska upp OKRISTLIGT tidigt imorgon som spökar.

 

Helgen har varit trevlig iaf! I fredags kom Beau så när jag kom hem från jobb i Gävle drack vi vin, snackade skit och gick sedan ut på BJ och dansade. Som vanligt en del stolpskott på BJ, inget nytt på den fronten... Igår satt vi hemma och kollade på film och snackade lite mer skit. Fortsätter väl på den banan ikväll, men först ska vi försöka få lite ordning på lägenheten som ser ut som ett slagfält just nu! Bea kom hem med ungefär femdubbelt så mycket packning som när hon lämnade den här lägenheten i början av sommaren. Men nu har vi nya gardiner och mattor och lite annat smått och gott.

 

Imorgon efter jobbet ska jag nog följa med Therese som jag jobbar med hem, hon ska göra nagelförlängning på mig. Blir ju jättespännande eftersom hon aldrig gjort det förut. "Jag tror att det KAN bli riktigt snyggt alltså!" Haha, bara att hålla tummarna för det då!

 

Även att det bor världens läskigaste unge i vårt kvarter som igår kom på Kitty med att fånga en fågel och helt sonika stod och skrek "SLÄPP! SLÄPP! SLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄPP!" utanför vårt vardagsfönster, jag höll på att dö av skräck när jag såg att det stod någon där. Idag var han där igen och sa inte ett ljud, han bara stod och kollade på Kitty som även hon verkade tycka att han var något obehaglig. Fan alltså, ibland funderar man ju lite över vad man bor i för jäkla kvarter. Fönstertittare, kärlekskranka gambianer som bankar på vårt fönster, läskiga ungar som stundtals verkar stumma samt en del grannar av tveksam karaktär. Jisses Christ.

 

Ska slänga upp lite bilder från sommarens Hudikvistelse i ett senare inlägg, men de bilderna ligger på Beas dator och jag orkar inte byta nu. Nåja! Nu ska jag försöka göra något vettigt, hörshääj!

 

Smakprov från Hudikvistelsen, alla fyra systrar Dolk på väg in mot krogen!

Bad day!

Ingen bra dag idag! Hade ett möte idag som blev inställt EFTER att mötet skulle ha ägt rum... Irriterande eftersom jag var där men ingen kom, snacka om slöseri med tid! Har därefter tillbringat precis hela dagen i telefon.
Kitty var även vänlig nog att ta in en levande skata idag i lägenheten. EN SKATA! Förstår ni hur jävla stor dom är eller? De är ju nästan lika stora som kattfan själv! Den flaxade omkring och skrek nästan lika högt som mig. Försökte komma ut genom ett stängt fönster medan Kitty försökte boxas med den. Till slut fick jag ut den levande iaf, det räcker med en skata i denna lägenhet.
Det finns dock hopp om livet ändå! Imorgon är det ju en ny dag och för ett tag sen stod det en sjuuukt snygg kille i bar överkropp (!) utanför köksfönstret. Och senare ikväll ska jag joina Eve & co nere på GH:s sommarrestaurang och dricka en öl. Eve är nämligen här och hälsar på så jag har en tillfällig roomie till på fredag, då kommer Beau till Uppis igen!
Näe men om man skulle ta och göra sig lite mer presentabel inför kvällen kanske, ser ut som en liksäck just nu. Hörshääj!
Eve innan damsupén förra året!

När hösten kommer och tiden gått för fort

Ibland tror jag på allvar att jag lider av aggressionsproblem. Nu har jag bråkat med både dator och tv i nästan en timme. De första fyrtiofem minuterna höll jag mig någorlunda lugn, sedan följde 15 inte riktigt lika lugna minuter (sparka i väggen och skrika, någon?)

 

Jag lånar ju Soffans dator och den fungerar alldeles utmärkt. Visste redan att USB-uttaget inte funkade, men det är ju inte så viktigt. Dock fick jag någon knäpp förra veckan och testade att stoppa i min gamla mp3 för att ladda den, det funkade prima! Halleluljah, tänkte jag. Idag tänkte jag föra över alla bilder jag tog under min två veckor långa Hudiktripp. Inte lika mycket halleluljah då... snarare die motherfucker die!

 

Och så har vi tv-n då, som för det första inte ens fungerar utan en ful jävla antenn vars utseende blivit ifrågasatt av varannan gäst i denna lägenhet. Det ser ut som en riktigt ful och malplacerad fläkt nämligen. Och som om det inte vore nog har den en millimeterprecis mottagning. Det vill säga, antennen måste stå på MILLIMETERN rätt om kanalerna ska funka. Förstår ni hur jävla svårt det är att hitta den där millimetern?! TEKNIK ALLTSÅ!!!

 

Nåja. Dagens damp avklarat. Annars rullar väl livet på som vanligt. Snart höst, snacka om att denna sommar gick i rekordfart! Nu är det jobb som gäller och så står jag i valet & kvalet om jag antingen ska plugga projektledning eller kreativt skrivande (halvfart) vid sidan av jobbet bara för kul. Projektledning ingår i Informatörsprogrammet kurser och verkar vara en bra kurs dessutom med en av mina favoritlärare från MKVC. Kreativt skrivande verkar också vara en förbannat rolig kurs. Lutar mer åt den senare, men eftersom jag gjorde en sen anmälan på den hamnade jag som reserv på halvfartsvarianten och det suger ju lite. Får se vad det blir.

 

Nu ska jag ta mig ett bad och sen se en film, upp och hoppa tjugo över fem imorrn, ska vara i Bromma lite tidigare för morgonmöte. Sen Uppsalajobb tisdag, onsdag och torsdag och på fredag har jag ett par möten i Gävle, ska bli himla kul faktiskt! Hörshääj!

 

 

Blir ungefär såhär galen på teknik, fast lite mer åt det arga hållet då...Lång dag

Hej allihopa. Tina Dolk här. Eller resterna av henne. Har varit i Bromma hela dagen, steg upp okristligt tidigt imorse och påbörjade den "riktiga utbildningen", jag har ju bara fått snabbversionen hittills eftersom jag propsade på att börja tidigare. Utbildningen höll på till halvfem men jag kom inte hem förrän typ sju. Somnade på tåget och gick praktiskt i taget i sömnen till bussen och sedan hem...

 

Utbildningen är riktigt bra iaf, skönt att få den lite fylligare och lite mindre speedade varianten. Så mycket information och nu har man tid att smälta allt! Det är en kille och en tjej i min ålder med på utbildningen också, trevliga bägge två och vi var alla lika trötta idag, flummade iväg en del ibland kan man säga! Det är ju alltid skönt att ha några fler rookies med sig så man slipper vara ensam rookie, haha.

 

Har mest legat apatisk i badkaret sedan jag kom hem faktiskt. Badkaret måste vara jordens bästa uppfinning efter Zlatan. Och Magnus Betnér. Och Robbie Williams. Och Jude Law. Och alla andra snygga karlar som faktiskt borde ses som en uppfinning åt den kvinnliga befolkningen. Okej, det vore ju himla skönt att ligga med alla (eller åtminstone en av dem). Men titta går också bra. Lite "se men inte röra" över det hela. Förutom att man skulle antasta dem i allra högsta grad om man nu fick chansen...

 

Öh. Nu flummade jag visst iväg igen. Ska lägga mig och läsa och somna tidigt ikväll, lär ju inte bli några svårigheter! Bromma imorgon igen och på onsdag, sen är det Uppsalajobb som gäller! Hörshääj!

 

Skulle kunna döda för ett glas vin just nu!


Jag flyttar hit, ok?

Hittade den här bilden på Sofis Snapshots och har suttit och stirrat på den i typ en kvart nu. Jag vill hoppa in i bilden och BO där! NU! Längesen jag vart så besatt av en bild... Undra om jag har alldeles för tråkigt. Tur att jag börjar jobbet imorgon, då kanske rastlösheten (och därmed det märkliga beteendet) upphör!

Mörkrädd?

Insåg idag hur töntig (men insiktsfull) jag är som efter att ha funderat på om det går någon Wallander eller Beck-film på fyran avfärdade det hela. Vet nämligen hur det brukar sluta! Och det var då min VUXNA sida kom fram.

 

"Nej Tina, det är ingen idé att titta på det själv för du blir så rädd och tror att maffian/mördare/våldtäktsmän på något underligt vis, trots låsta dörrar (som du dubbelcheckat 23 ggr), ska ha tagit sig in i lägenheten och kommer att döda/misshandla/våldta dig. Och om det nu INTE blir så, kommer du ändå ligga och vänta hela natten på dessa hemska människor som gömt sig i din lägenhet för att våldta, mörda och kanske stycka dig. Eller på en asiatisk unge som skrämmer skiten ur dig. För att du sett för många skräckfilmer du borde valt att inte se."

 

 

Jag är mycket mogen som inser mina begränsningar... Synd att jag ibland slinter lite utanför den mogna sfären för att adrenalinkicka mig med en skräckfilm (alltid i sällskap av andra dårar som oftast får tjata en stund, men ändå). Det är nämligen på grund av dessa slintar (och dårar) som jag fortfarande tycker att asiatiska skitungar är det läskigaste som finns. OBS! Icke att beblanda med asiatiska normala ungar. Det hänger liksom på uttrycket. Ser de onda ut - ruuuuuuuun fooooooor yoooooor liiiiiiiiiife!!!

 

 

Nu ska jag ta ett bad. Imorgon blir det Bromma för hela slanten och jag ska upp SVINTIDIGT och har ingen lust att tampas med varken mördare, våldtäktsmän eller asiatiska skitungar.


Hahahaha, den här bilden alltså... Man måste bara älska den!

Utdrag ur gammelbloggen del 3 (olika)

24 feb 06
"Skön klass man går i. Förslag på vad vi ska göra som miniprojektarbete med hela klassen:
1. Föda upp kaniner
2. Skaffa en kyckling och se hur länge vi kan hålla den vid liv
3. Konkurerra ut HP och deras skolcafeteria
4. Konkurrera ut skolmatsalen
5. Slänga in MK2 i ett hus med LITE mat, filma allt och se vad som händer (min gissning är en hel del)
6. Sälja bullar och åka till Sandviken. En ganska bra idé iofs, men vi kom på att säkert inte många vill köpa bullar av MK2. Nån kom på idén att vi låtsas att pengarna går till välgörande ändamål.
Kommentar: En helt vanlig dag i min gamla gymnasieklass! Brainstorming var verkligen vår starka sida!

4 okt 06

"Nu är det bevisat att killar är från en annan planet, nånstans långt borta i rymden där det enda dom gör är att snusa, dricka öl, slåss & sparka på varandra samtidigt som dom skriker "COWABUNGA!" Alltmedan vi tjejer sitter på planeten Hudiksvall och filar naglarna och tänker att det är rätt synd på så fina rymdvarelser."
Kommentar: Ah, något har man lärt sig ändå... numera är det jag som snusar, dricker öl, slåss och sparkar och skriker "COWABUNGA!" som om det inte fanns någon morgondag. Vore för övrigt intressant att veta vem/vilka jag syftade på men har inget minne av det tyvärr! (Förresten, hur tänkte jag med nagelfilsliknelsen? Jag har aldrig filat naglarna!)

7 dec 06
"Jag & Johanna var hos LodisKaloudis med Gustav häromdagen och spelade fotbolls-tvspel. Det var riktigt kul, framförallt när Kaloudis skulle lära oss knapparna.
Lodis: Här är den första knappen, den passar man på.
Johanna: AHHHHHH! Vänta! JAG HÄNGER INTE MED!
Jävla stjärna. En knapp och Johannas hjärna är överhettad...
Kommentar: Inte så förvånande, Johanna innehade ca: 75 % av alla roliga citat i den citatbok jag troget förde under ca: ett år!


8 jan 07
(Sammanfattar jullovet)
"Annandagen var lite läskig, alla fyra Dolksystrar var ute tillsammans med kusin Becky. Först drack vi sjukt mycket drinkar hemma hos Jenny, sen stack vi till Radjos. Äldsta syster Linda blev uppmanad att jaga prickar på golvet (prickarna kom för övrigt från discolampan). Jenny skrek nått i stil med "Linda, snabbt nu! Du tar dom gröna, jag tar dom blå! SPRING!". Och sen sprang dom. Till det tomma dansgolvet och jagade prickar..."
Kommentar: Minns väldigt tydligt att Mimmis ex var DJ denna kväll och att han några dagar senare frågade mig vad i helvete det var jag & mina systrar sysslade med på dansgolvet egentligen...
25:e april 07
"Idag satt förövrigt hela MK3 (för en gångs skull) bänkad i hörsalen och skrev nationellt prov i svenska. Jag skrev en krönika om begreppet "ute och inne" och hånade sönder Ebba von Sydow. Det enda hon tänker på är sitt jävla pepparmintste som tydligen är grymt inne i New York (?) Men vi vill inte ha pepparmintste Ebba! Vi vill dricka SPRIT för helvete!"
Kommentar: Oj, hade glömt bort det. Sååå värt att skriva nationella om det! Önskar jag hade kvar uppsatsen så jag kunde visa Viktor (som äääääälskar Ebba!)

Ur gammelbloggen del 2 (knark i Manchester)

Kommentar: Tre Dolkar i Manchester, England. Träffar en karl på krogen och följer med han och hans kompis på efterfest. Där Malla sedan gör en knarkrazzia?!

"26 mars 07
3 nights in Madchester

Efter matchen stack Karwan hem (han är nog lite för vek för en kväll med the Dolksisters), men Micke är ju huligan och har nog varit med om värre. Pimplade sprit. Inne i Manchester sa vi hejdå till Micke, för han tycker tydligen inte om klubbar (min gissning är att han föredrar sportbarer) och vi gick på Papparazzi. Drack öl & teqila och kände sedan att vi var redo för dansgolvet, där jag av nån anledning börjar snacka med nån Chris. Minns inte hur, men han var het iaf. Sen kommer hans "brorsa" och bjuder oss på sprit.


Blev askalas och får för oss att vi ska på efterfest på deras hotell. Vi hoppar in i en taxi med tre killar till. En var helt utvecklingsförstörd och gjorde inget annat än "HIGH FIVE". Pucko. Jag somnade typ när vi kom på hotellrummet, men enligt Malin gjorde jag annat? Ingen vet! Killarna frågar om vi vill ha kaffe och Jenny & Malin tackar ja. Killarna försvinner in på toaletten med kaffekokaren (som innehöll annat än kaffe, uppenbarligen) och till slut sparkar Malin in dörren. Där står de och snortar kokain. Alla vet ju vad vi tycker om droger. Jag låg typ halvt däckad och förstod ingenting när Jenny kastar skor på mig och säger att vi ska dra, och Malin gråter Lille Skutt-tårar. Så jag tar på mig skorna och springer för livet, som om det var nått jävla gatlopp i korridoren. Blir infångad av en vakt. Malin fortsätter sin teater och jag försökte sympatigrina lite men det kom inte några tårar :D Jenny skrattar mest och går ut och röker med "förövarna".

Vakten & hotellägaren vägrade ringa polisen (förmodligen tyckte de vi var störda, droger är ju inte helt ovanligt i Manchester). Jag var livrädd för Chris vid det här laget och skriker som en stucken gris så fort han kommer lite för nära. Allt detta medan turken försöker göra High Five med vakten :D I taxin hittar Malin en mobil i sin väska som vi inte vet hur den hamnat där och jag ringer Chris och säger att jag hittade mobilen på gatan. HAHAHA. Kom hem, däckade och förundrade oss över hur fan vi lyckas med allt!"Ur gammelbloggen del 1 (Dolksläkten på Finlandsfärja)

Kommentar: Släktfest på en finlandsfärja. DOLKfest på en finlandsfärja. Kommentarer överflödiga!

"20 feb 06

SLÄKTEN ÄR VÄRST!

Det kan jag verkligen intyga efter den här helgen. 9 Dolkar och annan släkt är egentligen 9 Dolkar för mycket på en båt, men kul har man!


Vi började dricka lite redan vid elva på förmiddagen. Men vi (de flesta) var bara lite glada och tog det relativt lugnt på bussen. Väl på båten var det andra bullar. Vi slängde in grejerna i hytten, gick och åt av världens godaste buffé (Peter var i himmelriket). Det var fri dricka så det blev en hel del öl & vin! 
Efter maten gick vi till taxfreen och köpte mer dricka. Jag passade även på att flirta med en hunk som jobbade där, mahahaha. Man tar chansen när man får den!

Nere i hytten började jag & syrran att pimpla öl, göra oss i ordning och lyssnade med ett halvt öra på Melodifestivalen. Sen gick vi till Jennys & mammas hytt intill, där halva släkten förfestade (andra halvan var i Anders & Mats hytt). På vägen till discot (och drinkarna) lyckades vi bli polare med killarna i hytten mittemot, jag träffade bland annat en Thomas från Värmland (jag som trodde att det bara är Göteborgare som säger "go" i varenda mening). Sen hamnade jag, Malin & Jenny i Roberts & Mickes hytt, där vi blev bjudna på supergroggar och turkisk peppar. Undra om det var där det slog slint för tre Dolksystrar? Mycket möjligt.

Resten av kvällen tillbringade jag så mycket tid på dansgolvet jag kunde. Jag & Jenny spelade luftgitarr och Thomas var impad av att jag både kunde sjunga OCH dansa. Tilläggas ska att han druckit en del öl ;P
Malin körde danstävling med sig själv och ramlade i genomsnitt 30 ggr på en timme och börja tokgrina för att hon kallat Linda för störd. Till slut gick till vår hytt och jag trodde hon skulle gå och lägga sig så att jag kunde gå därifrån. Men när jag efter en timme gick och kikade om hon levde satt hon med mobilen i handen samtidigt som hon var i full färd att måla ögonfransarna. Vilken normal människa gör det kl två på natten, samtidigt som hon gråter krokodiltårar?

Det var kvällen i stora drag, men det hände lite fler sjuka saker också: 
Micke checkade in livbåtarna och fascinerades av hur snabbt städerskorna bäddar sängar, två Dolkar i finalen i musiktävlingen dagen efter, den snygga taxfree-kilen visade sig vara finlandssvensk och vi hade en jättegivande diskussion (på finlandssvenska, givetvis. Jag hade ju till och med övat!) i baren, Jenny tömde ett glas vatten i min sko med ursäkten "nu gör det inte lika ont i foten", jag ringde Fredrik och frågade honom var mina släktingar var (bland annat mormor, som jag letat efter bakom bardisken fyra gånger), Malin tyckte jag var lik Jessica i Big Brother när jag gapade (!), efterfest i Thomas hytt med mammas kompis man som verkligen är norrländsk av sig - därav också vårt samtalsämne, som i en timme enbart handlade om älgjakt, älghundar och annat väsentligt som har med älgr att göra. 

Det var min helg det. Jag har då inget att klaga på, det är en av de bättre helgerna. Och ingen har sagt att vi är kloka.
Ha det bra. Puss!

PS. Priset i musiktävlingen var för övrigt en kryssning - var det tur eller otur att nån av Dolkarna inte vann? DS."


Allt var bättre förr?

Haha! Jag bloggade ju på lunarstorm (!) under i princip hela min gymnasietid, och eftersom lunarstorm tydligen ska lägga ned bestämde jag mig för att spara ner alla gamla blogginlägg från 05 och framåt. Nu har jag suttit och läst igenom dem och garvat ihjäl mig. Min lunarblogg var ju såååå mycket roligare än den här bloggen och den på bloggis. Jag vet inte om det har att göra med att jag var en betydligt mer sjukare person då som inte censurerade någonting överhuvudtaget, eller om jag helt enkelt var bättre på att blogga när det enda jag gjorde på skolans håltimmar var att sitta vid datorn.

Hursomhelst, Gud vilken nostalgitripp! Alla sjuka fester man varit på med folk man knappt har någon kontakt med längre. Min gymnasietid bestod av min blogg att döma av detta:
- Skolan (där den mesta tiden verkar ha gått ut på att producera texter, vilket nog stämmer när jag tänker efter)
- Fester (gymnasiefester, hemmafester, slamp-fester och senare även krogen!)
- Måååååånga besök i Gävle hos SnyggMalin, vilket i sin tur ofta ledde till ännu fler fester och ÄNNU fler sjuka, roliga minnen.
- Min gymnasieklass fick oerhört mycket credd i bloggen ofta, för att det var en sån sjuk klass vilket jag kan stå fast för även idag. Snacka om att man längtar tillbaka till gymnasiet ibland!
Slänger upp några smakprov ur min gamla blogg i ett senare inlägg, jag lovar att de är värda att se, hahahaha! Hörshääj! (Återigen, ursäkta den störda styckeindelningen! Verkar som om det är denna dators fel att den blir helt fuckad, fråga mig inte varför...)

Ställ mig inte i ett led, du får mig aldrig att stå still

Winnerbäck i torsdags i Järvsö: GRYYYYYYYYYYYYYYYYYM! Som vanligt. Bäst på hela kvällen, och det är inte så lätt att välja, var nog Ingen Soldat. Bland annat. Även de klassiska grymma låtarna; Dunkla Rum, Över Gränsen, Söndermarken, Elden, Hugger i Sten, m.fl m.fl m.fl! Men Ingen Soldat var ruskigt bra, tror jag inte hört den live förr och så hade han en skitsnygg skärm i bakgrunden med en manskör. Och så är det extraroligt att Delsbos finest, aka Johan Persson, på alla konserter jag varit på med Lasse drar ned så fruktansvärt mycket jubel, det är han ju lätt värd!

Även fredagen var grym. Fyllde ju år då så smörgåstårta i Nianfors och därefter Hudikkalaset på kvällen. Träffade massa folk man inte träffat på länge, alltid kul! Det riktigt ryckte i partynerverna! På lördag var det dags igen, för Linns & Thomas bröllop. Superfint och de var skitsnygga med världens gulligaste brudnäbb (Alice). Efter vigseln var det dags för middag & fest på bygdegården med god mat, lite tal, presentöppning och lek. Thomas skulle med förbundna ögon gissa vem som var hans frus arm. Den klanten trodde min var det. Ännu värre när Linn skulle gissa rätt på ben och valde sin pappa...ouch!

Nu är jag back in Uppis, rätt skönt faktiskt. Det tyckte jag inte igårkväll när jag satte mig på tåget, kom hem efter tolv. Fick en present av Eve, en bok som heter "Alla får ligga". Proppade ner den i en redan full påse för att få med den hem. Kom på det på tåget och tar upp den och börjar läsa. Den har blivit naggad i kanterna i påsen. Killen bredvid mig betraktar mig när jag sitter där och flinar för mig själv medan jag läser. Tittar på mitt ansiktsuttryck. Tittar närmare på boken och titeln. "Alla får ligga - strategier i förförelsekonst". Ser de naggade kanterna. Den ser välanvänd ut. Riktigt tummad. Och där sitter jag och flinar för mig själv och sticker näsan djupare ner i boken... Undra om det var därför han klev av redan i Söderhamn?
Nu ska jag ta mig ett bad, saknat det! Har jättemycket bilder som ni nog får vänta lite på eftersom USB-uttaget inte funkar på denna dator så jag kan inte föra över dem... Booooooooring! Hörshääj!

RSS 2.0