Katthysteri och dumma knän

Går omkring och räknar ner dagarna till jag får hämta kattungen, som ett maniskt barn räknar dagar till julafton ungefär. För tillfället är vi även kattvakt åt Bernies syrras katt vilket är sådär poppis hos Kitty, som morrar och fräser 85 % av sin vakna tid. Bitch.

Försöker hålla i träningen även om det varit sådär motiverande att gå till ett fyrtiogradigt gym när man helst bara vill bada i närmsta pöl. Har dock insett tjusningen med intervaller på löpbandet och gick glatt till gymmet för att träna idag. Trettio minuter senare klev jag av och hade så sinnessjukt ont i knät, vilket jag knappt märkt medan jag sprang (förnekelse kanske?). Tog tjugo minuter att komma hem eftersom jag fick vila varannan meter. Ska nog ligga lite lågt med löpbandet närmsta tiden... Men det vet vi ju alla att det som är förbjudet blir extra roligt. Alltså behöver jag nya roliga styrkeövningar istället som kan hålla mig borta från tortyrmaskinen. Ja det hade man aldrig kunnat tro, att jag skulle längta efter löpbandet...

Helvetet har väl frusit till is eller något. Apropå is badade jag i havet i helgen i Lakbäck! Var ju i Linda och Peters stuga och hade det gött med grillning, vin, sol och bad. Sjukt trevligt!

Nä men nu ska jag marinera kött till kvällens grillning. Funderar starkt på att grilla knähelvetet. Synd att de är så jävla knotiga bara, hade nog kunnat vara gott med Dolk-knän annars.

Ps - konstigt att man bloggar så sällan när ni suger på att kommentera. Shape up!


Kommentarer
Postat av: B

Finns ju inget att kommentera! Därav dilemmat ;)

2013-07-11 @ 01:12:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0