Nu då?!

Faan vad rastlös jag är! Började dagen med ett besök på gymmet och därmed även ett sista besök hos min sjukgymnast som klämde och kände för slut-utvärdering. Eftersom jag tydligen är akrobat-böjlig i höger axeln skulle jag inte träna mer rörlighet utan bara styrka. Ska börja träna på gymmet här i Årsta nu (bostadsrättsföreingen har ett riktigt bra), och min sjukgymnast sa att jag absolut inte får göra armhävningar, dips eller bänkpress. Men OJ VAD SYND!! Eller inte. 
 
Sen kom jag hem, åt och så började det krypa i benen. Lite svårt att komma i ro i denna lägenhet, känns fortfarande lite som att jag är och hälsar på Berne. Bestämde mig för att råda bot på det genom att sortera kläder i hans garderob (alltså han har inget emot det direkt) (dessutom ganska egoistiskt syfte för jag måste ha en av hans hyllor och då måste han ju ha någon ordning där) Nästa projekt - köksskåpen. Kommer go bananas där imorrn efter jobbet. Sen ska vi köpa ett högskåp till badrummet också, så då har jag ett projekt till... hehehehe. Har fått organiseringshybris. 
 
Sen försöker jag underhålla Kitty bäst det går, börjar bli lite jobbig nu kattfan. Inte konstigt då hon varit innekatt i en vecka. Denna vecka ska hon få komma ut tänkte jag! Måste vänja henne lite med kattkoppel först, hennes absoluta favorit... 
 
Försökte läsa häromdagen, gick sådär...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0