UPPSALA!

Fan vad segt att åka tillbaka till Njutånger ikväll när jag precis har liksom bott in mig igen i lägenheten. 
 
Fredagen blev lugn med thaimat, Tjenare kungen och så somnade jag & Berne före halvtolv. Kan nog räkna gångerna det hänt det senaste året på ena handens fingrar! Lördagen skulle jag hjälpa Malla att skriva in sig på GH men då hade de fuckat till det helt och hade nått bröllop att ta hand om istället. Således ingen inskrivning.
 
Dock fixade vi ett bibliotekskort till henne, gick på stan och käkade och drack ett glas vin. Bara för att vi kunde. På kvällen gjorde jag & Berne lite käk och sen gick vi på Snabba Cash 2, den var faktiskt riktigt bra! Sen en sväng till OC, där jag bevisade min nyfunna ålder av 45 år när jag frågade Berne "var de där UNGDOMARNA i baren tog vägen" med snorkig röst. Herregud.
 
Linus, Malla & Tjompen kom ner sen. Trodde Linus skulle bli nerslagen när han satt och kastade chilinötter i okänd karls stjärtskåra. Stjärtskåra förresten, vilket jävla ord.
 
Nu ska jag återigen bege mig till tvättstugan och försöka kriga till mig en maskin. Varför ska alla tvätta samtidigt som mig? Idioter! Sen ska jag & Malla åka till BMC där hon ska plugga så hon kan "rekognicera" eller något. Har precis skrivit hur hon ska ta sig dit med buss, låtsades att det var en femåring jag skrev till så hon inte kan skylla på mig ifall hon kommer fel.
 
Sitter vid Mallas dator, hittade den här bilden på världens sötaste lill-Qross för ett år sedan!
 

Hittade en till bild också. Höst i Uppsala, fan vad fint! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0