Torsdag

Började dagen med att försova mig en aning, hade planerat tidigare gymmande men kom iväg vid halvelva i alla fall. Sen gjorde jag en mental handlingslista i huvudet och begav mig in i butikerna, shoppinglusten försvann på ca 4 sekunder. Inga bra träningslinnen, inga leggings, ingen rakhyvel, ingen hårfärg... Hittade inte ett skit av det jag skulle handla.
 
Praktiskt för plånboken dock, att vara på det icke-vänliga shoppinghumöret. Nu har Beau kommit hem, ska väl käka snart och kolla på One Tree Hill. Snart är ALLA säsonger slut. Har nog aldrig följt så många serier samtidigt som nu.. New Girl, Homeland, HoD, Gossip Girl, osv. Men kollar på alla med antingen Bea eller Berne. Ikväll ska Berne ut och käka med jobbet och Beau ska på bio med klassen. Därför måste jag ladda ned något nytt att kolla på själv. Valet föll på Skilda världar... Hahaha! 
 
Imöra blir det jobb 7-15 och på söndag ett långpass, så det blir en lugn helg. Inga rödvinsparader med andra ord.  Flängt runt rätt mycket nu känns det som, i tisdags drog jag till Märsta för att på onsdagen följa med Eve på Danderyd när hon opererades. Jag & Hannes roade oss i typ tre timmar med att spela quiz på hans telefon. Eve överlevde i alla fall! Vi fick knappt träffa henne överhuvudtaget förutom när vi skulle åka hem och då drog jag direkt till Uppis. 
 
(Försökte i en kvart att ta en gullig bild på mig och Kitty men Kitty är helt enkelt inte tillräckligt gullig, så det får vara...)

Kommentarer
Postat av: Sis J

Skyll inte på katten.....

2012-09-28 @ 17:40:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0