Tisdag

 Har inte gjort många knop idag förutom en arbetsintervju för vikarieenheten inom boende vuxna. Sökte ju inom äldreomsorgen men det fanns tydligen fler jobb om jag kunde tänka mig att jobba med utvecklingsstörda, på boenden. Och det verkar ju skoj det med! De skulle bara kolla referenser och sen höra av sig så jag får komma på introduktion och göra någon delegeringsutbildning. 
 
Gårdagen var ju lite mer händelserik. Började med att jag och Malla klippte oss, så nu är halva mitt hår borta typ. Jäääävligt skönt att bli av med risbusken! Sen åkte jag & Berne och gav lite blod. Han blev dock lite halvdålig efteråt, eftersom han egentligen ätit och druckit alldeles för dåligt för att få ge blod överhuvudtaget. Fick först ligga kvar lite extra länge och sen när vi skulle fika utanför själva blodgivningssalen så fick han gå tillbaka in och lägga sig efter att en väldigt uppmärksam sköterska såg att han inte mådde prima. Efter typ en kvart och blodtryckskontroll fick vi dra och han mådde bättre.
 
Typ en timme senare när vi ska handla på Kvantum kände han sig dålig igen så jag sa åt han att gå och sätta sig så jag kunde betala. Precis när jag ska betala ser jag hur typ sex personer står där Berne nyss stod vid kiosken och han ligger avsvimmad. Skriker något osammanhängande till kassörskan och springer dit och någon säger att han "slagit huvudet skithårt" så jag ringde en ambulans. Dock piggnade han ju till relativt snabbt och kunde prata med ambulansdirigerarna (dirgenterna? vad heter det????) själv så de skickade aldrig någon ambulans. Istället fick Jerry komma och hämta oss så vi kunde åka till akuten och checka Bernes huvud (hehe) men allt såg bra ut, tack och lov! 
 
Tror inte Berne vill handla på sin stammisbutik Kvantum på ett tag, haha. Blev minst sagt lite uppståndelse där igår men gud vad gulliga alla var som kom och hjälpte till!
 
Fick varsin biobiljett för att vi gav blod, så imorgon ska vi se Hamilton. It better be good... 
Hittade en passande bild också med tanke på Bernes svimningar på Kvantums stengolv och Mallas skallebank efter nolle-kräftskiva! Muahaha! 

Kommentarer
Postat av: SIS J

Men Jisses! Jag hoppas Bernie mår bra nu iaf och möjligt är jag lite nöjd över att mina kärl är för veka för blodgivning. HörsHäj!

2012-09-11 @ 18:27:44
Postat av: Linda

Hahaha, jag skrattar ihjäl mig! Och det gör mina arbetskollergor också :)))
Hoppas Bernie mår bra nu då.
Kram

2012-09-12 @ 00:41:47
Postat av: Tina

Haha kalabalik var bara förnamnet... Jodå han mår prima!

2012-09-12 @ 13:00:51
URL: http://tinad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0