Regnrusk

Ännu en dag att ägna sig åt att ligga och glo i en bok (jag är ju så jävla modern och läser dem på en dataskärm, största nackdelen är ju helt klart att det är jättejobbigt när jag sover hos Berne eftersom det är hyfsat osmidigt att släpa runt på min dator!). 
 
Enhetschefen för mitt nya vikariejobb ringde, ska ha introduktion på torsdag. Spännande! Har även tagit tag i mig själv och ringt till sjukgymnasten, hoppas de ringer upp idag så jag kan börja få ihop mitt liv litegrann. Kanske måste diska också, går skitdåligt med livsplaneringen om man har smutsdisk. 
 
Malla ringde även igår och frågade om jag kunde "hjälpa henne" att sälja hennes bil idag (eller iaf närvara när en eventuell köpare ska titta på den). Hjälpa eller stjälpa, det är frågan. Måste stå knäpptyst och KOMMA IHÅG att inte prata. Vet inte ens vad Malin hade för bil förrän Berne deklarerade det för mig igår. Jag var helt övertygad om att hon hade en Peugeot men så var det tydligen inte, nej. Jag vet bara att den är silverfärgad med vissa stänk av gult lack efter att "postbilen" kört in i henne... 
 
Nä men en kopp kaffe och en snabblektion i bilsälj på det här så... Fick nyss googla stavningen på Peugeot också, odudlig som jag är! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0