Jöbb

Jobbat delad tur idag, alla ordinarie var på konferens så det var bara vikarier i hela huset. Sjukt kul att jobba då faktiskt! Hade delad tur med Hanna, ganska flamsigt, haha. Var lugnt ikväll iaf, lite körigt imorse! Kom ett blombud med rosor till alla som jobbade, det var ju fint! 
 
Nu har jag lagt mig i soffan med datorn på magen och funderar på att se en film. Tänkte hålla mig upp länge ikväll och sova läääänge eftersom jag ska jobba natt för första gången imöra. Jag som är mörkrädd ska alltså vara ensam i huset en stund när den jag jobbar med åker till dem som bor ute. HMM. Men det ska nog gå bra! Tur det inte går någon Beck eller Wallander  eller liknande ikväll, hade ju varit rena döden att se en sån film innan man ska jobba natt.
 
Det är ju liksom Wallanders fel att jag inte kan kika genom nyckelhål eftersom någon i de filmerna en gång blev skjuten genom ögat. Och det är Johan Falks fel att min värsta mardröm är en mafioso med brännbollsträ alternativt att bli lagd i en sopsäck och bli sparkad på.
 
Ja, med de orden önskar jag er en trevlig kväll, hehe. Blev ju helt plötsligt så väldigt sugen på att inte sova själv i Mallas lägenhet efter att ha frammanat de där hemska filmminnena! 
 
Jävla Beck. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0