Höstmyyyyyyyyyyyys

Är ensam hemma i lägenheten, inte helt vanligt direkt. Har ägnat tiden åt ett långt bad, läst och nu sitter jag med en kopp te och tända ljus och funderar på det här med höstmys. Det blir ju inte bättre än såhär på hösten, detta är liksom det ultimata gullegullet tidningarna framhäver under begreppet "höstmys". Tror jag gått på myten faktiskt, för det ÄR ju jättemysigt. Trist bara att idyllen ska förstöras lite genom att jag har ont i näsan (?!) och lite ont i ryggen fortfarande. Om den här förkylningen bara kan komma och sen försvinna, och inte komma såhär halvdant i början - så jävla trist att vara småhängig men ändå inte sjuk. 
 
Har för övrigt precis läst ut första boken i Hungerspels-trilogin. Började i fel ände genom att bli övertalad att se filmen först. Har tokratat både böcker och filmen på förhand, trodde det skulle vara alldeles för groteskt och overkligt för min smak. Overkligt, fine. Men filmen var så pass bra och då läste jag första boken också och blev hooked. Så har redan börjat på andra... tackar gud för e-böcker! Behöver inte ens lämna soffan! 
 
 
Annars då. Här sitter jag och tar naturliga och avslappnade bilder på mig själv i webcam, nu ska jag fortsätta glutta lite på Uppdrag granskning om Shibbye och Persson. Kan inte sluta stirra på Shibbyes minspel när de visar honom i gamla klipp - alltså hans MUN. Inget illa ment alltså. Med det säger jag grattis till frigivningen... 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: sis J

Du ser lite smågalen ut på bilden MiniTina....

2012-09-13 @ 20:57:17
Postat av: Malla

Skulle inte ni på bio??

2012-09-13 @ 21:58:07
Postat av: Tina

Japp Jenny, naturligt och avslappnat var det ja! Malla, vi var på bio i förrgår och såg Hamilton!

2012-09-14 @ 12:36:41
URL: http://tinad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0