Helgen!

Är aaaaaninges bakis idag kan jag tala om. Efter en väldigt lugn fredag där jag jobbade till halvtio och tillbringade resten av kvällen i Bernes soffa, blev det lite (eh) vin igår. Minst sagt...
 
Hade egentligen planerat att åka ut till Linus föräldrars stuga, men eftersom det var pissväder åkte jag, Malla, Tjompen, Mickis & Jesper till Fyrishov för att hänga lite på relaxavdelningen. Lite tråkigt var det ju att de inte hade gemensam relax för killar och tjejer, men vi badade tillsammans i äventyrsdelen och sen körde vi lite eucalyptus-bastu och bubbel! 
 
Därefter hem till Linus & Malla för mat, vin, Singstar och sällskapsspel. Väldigt lugnt fram till klockan halvtolv eller så, då kanske det barkade lite med vinintaget. Att försöka lista ut Mallas ordförklaringar med X antal vinglas i kroppen var sådär lätt...
 
Har gått lärodagar på jobbet nu också, det verkar onekligen som om de behöver vikarier där! Bra för mig, då får jag jobba mycket... Har en till lärodag imorgon och sen jobbar jag tre dagar till denna vecka. Ska även till Sthlm tis-ons då Eve ska opereras. 
 
Nu ska jag fortsätta glo på X-factor där tydligen 14-åriga Iggesundskillar gör succé. Och betrakta Kitty medan hon försöker döda vår vardagsrumsmatta. Måste bära på en enorm ilska i sin lilla kattkropp.
 
Om ett par veckor kommer Jenny, Linda & mammsen, skoj! 5 Dolkar i Uppsala... här är jag, Malla & Jenny på fest i somras.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0