En öl på det här så

Sitter i handduk och bloggar, klassiskt inslag hos oss. Håller på att vänja Beau så sakteliga, snart kommer jag säkert sitta naken och blogga. Men eftersom vi inte umgåtts så överdrivet mycket i sommar känner jag att hon behöver vaggas in lite sakta i min nakenhet, så att säga.
 
Jobbade ett nattpass i tisdags. Sov kanske sammanlagt 45 minuter på jobbet, slutade klockan sju onsdag morgon och tog ett tåg direkt till Uppis. Sov en timme på tåget. Kom hem, var rätt pigg ändå så satt och surrade med Beau och Malla och pratade med Filip som skulle hämta böcker hos mig. Tänkte att jag nog lika gärna kan skippa att sova, så det gjorde jag. Man KAN ju alltså överleva 1,5 timmes sömn på över ett dygn. Men ni ska veta att reaktionstiden försämras med typ en kvart. Som när jag stod och funderade vad det var för fel på min tekopp och jag flera minuter senare inser att det beror på att det är två teskedar i den... 
 
Ikväll ska jag & Beau nationshänga lite på valfri pub - dvs äta billig pubmat och dricka billig öl. Gött! Malla ska på nollning hon, så tror hon får en lite tuffare fredagskväll! 
 
Pretto 1 & 2! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0