Bad day

Alltså min morgon var inte okej. Försov mig nästan en timme så kom senare till gymmet än jag tänkt. Vilket i sin tur ledde till att jag inte hann hem emellan gymmet och delegeringskursen, så jag fick släpa runt på svettiga träningskläder och hann inte läsa igenom lite papper som man skulle ha gjort. Senare märker jag även att all musik på min mp3 som jag raderade igår för att lägga in nya låtar, ju inte finns där. Inte heller de nya låtarna. Finns nog inget värre än att resa kommunalt utan musik! 
 
På vägen från gymmet ringer de från jobbet och frågar om jag kan jobba, så efter delegeringsmötet hann jag möta upp Malla & Beau en snabbis för marknadsbesök och langosmiddag innan jag började jobba halvfem. Kort arbetsdag blev det, tog halvnio-tåget hem. Så nu sitter jag hos Berne och väntar på att han ska komma hem från sin innebandy så vi kan kika på nyaste Revenge-avsnittet!
 
Jobbar 13-21 imorgon och sen är jag ledig resten av veckan. Längtar till fredag, då drar jag och Berne till Sthlm och stannar hela helgen. Hotellfrukost och hotellsäng, here we come!
 
På hotellet förra året! Sminka sig i sängen - check

Kommentarer
Postat av: Engla

Vi hade exakt samma rubrik XD

Svar: Haha ja jag märkte det...
Tina Dolk

2012-10-09 @ 22:57:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0