Fredag!

Startade dagen med en prommis till gymmet. Efter att jag gymmat klart lyckas en hantverkare i det "riktiga" duschrummet irra sig in i omklädningsrummet där det står provisoriska duschkabiner pga renovering. Där stod jag i handduk och såg förvånad ut. Fast förmodligen inte ens hälften så förvånad som hantverkaren själv, eller för den del den cirka 60 år gamla tanten som stod bredvid mig, också iförd handduk och ett väldigt förskräckt ansiktsuttryck. 
 
Efter en prommis hem (GUD VAD JAG ÄR DUKTIG) har jag gjort mig väl förtjänt av soffhäng. Och bloggläsning. Och videobloggstittande av Magnus Betnérs alltid så kloka (och roliga) åsikter om SD och järnrörspolitiken de för. 
 
Nu ska jag slöa en stund till, får se om Malla kommer över och hämtar en sprits eller om hon inte orkar. Jag orkar inte heller så mycket denna fredag. Handla lite mat med Bernie sen och placera mig i hans gigantiska soffa, det är vad jag ska göra. Och kanske googla snygga bokhyllor eftersom jag ska flytta in där sista januari och det inte finns någon plats för mina böcker. Kris, är vad det är. 
 
Mmmmmm....ange. Hört att han ska roasta Gud i någon kyrka. Eftersom roasta innebär att skämta grovt med någon som är närvarande känner jag att det kan bli vissa missförstånd. Men "Gud" är ju häftig på det viset. Han kan ju vara i alla kyrkor i Sverige samtidigt. Det är han och fåret Dolly, liksom. 

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Gud va kul att du ska flytta in hos Berne!! Hoppas på en inbjudan till lägenheten då. :-)

Svar: Såklart du får komma och hälsa på :)
Tina Dolk

2012-11-16 @ 16:43:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0