Baaaaaaaakis

Igår jobbade jag kväll, åkte direkt från jobbet till Malla & Linus där de hade haft födelsedagsmiddag för Linus. Drack nog alldeles för mycket på alldeles för kort tid och dessutom avslutade jag med en Captain Morgan och cola.... Det allra sista jag gjorde (förutom att dricka en Captain Morgan och cola) var att äta en matsked kanel.
 
BUUUUUT WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY?!!!!!!!!????
 
Ja det kan man ju verkligen fråga sig. Mest för att Linus tjatat om den där jävla kanelen hela kvällen och eftersom både Linus och Jerry gjort det tänkte jag dumdristigt "hur svårt kan det va!" och tog glatt emot en sked kanel. Vet ni vad som händer om man äter en sked kanel? Man får typ andningssvårigheter och jääääävligt torr hals. Var helt hes när jag & Berne kom hem, och då hade jag ändå lyckats spotta ut nästan allt. Idag är jag alltså både sprit- och kanelbakis. Fantastiskt. 
 
Herregud... never again! Ikväll blir det söndagsmys, förhoppningsvis får vi ihop ett litet gäng som vill gå och se "Allt ljus på Uppsala", en rutt i stan med olika stopp där de satt upp ljusinstallationer! Sen deklarerade jag bestämt igår att vi skulle till Malla & Linus och kolla på Solsidan. Jaha? sa Linus. Du har störst tv, sa jag. 
 
Såhär fint var Carolina Rediviva under Allt ljus på Uppsala 2010! 

Kommentarer
Postat av: Ida

hahaha kanel... mumsigt. eller? guuu' vad fin bild :)

2012-11-18 @ 16:27:17
URL: http://idakristinasjodin.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0