Onsdagströtthet

Jaha nu har halva denna "skolvecka" gått. Säger halva eftersom jag till skillnad från andra, inte ska ha en röddag imorgon då jag måste börja med tentahelvetet om jag ska hinna det tills vi drar till Umeeeee nästa vecka. Som för övrigt ska bli sjukt kul, är så jävla pepp på brännbollshuliganism, öl  och kanske till och med jäger! Ber till vädergudarna om sol!

 

 

Eftersom bara halva veckan gått har jag varit lite less idag. Hade projekt-avstämning med läraren och sen träffade jag Anton och en kvart senare även Filip, den notoriskt försenade människan. Satt och tragglade lite med PM:et men mest satt vi nog och planerade för hur jag borde få en egen podcast där jag gör aggressiva utspel mot menlösa människor i allmänhet och menlösa människor på vår institution i synnerhet. Finns en hel del att hämta där. Annars avhandlade Anton ämnet "Hur Tina Dolk skulle bete sig på en moped i Saigon". Av någon anledning tror han att jag skulle vara världens argaste människa om jag skaffade körkort. Sen gled han in på mopedtrafiken i Saigon och att han skulle kunna betala tiotusen kronor för att se mig köra en moped där.

 

Inte vet jag. Men det verkar som om han tycker att jag är arg.

 

Annars har jag kommit hem, lagt mig i sängen och stirrat lite i taket. Har fortfarande en jävla cpträningsvärk i armen och kan inte räta ut den helt utan att jag kommer ihåg att jag tränade på gym i förrgår. Ska dit igen på måndag, så räkna med träningsvärksgnäll veckan ut. Eftersom jag tydligen ska dit två dagar senare IGEN.

 


Brännbollsyran i Umeå förra året. Han verkar inte så arg.

Kommentarer
Postat av: B

Tina ska du sno mina bilder vill jag gärna att du skriver att det är mina! ;) Allra helst när det är sådana "mästerverk".

2012-05-16 @ 23:19:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0