Män skjut määää

Efter en grym helg i Umeå och en sjutimmars bilresa hem med ett gäng trötta grabbar (och en väldigt rastlös Tina) kom vi hem vid halvelva igår. Trött och speedad på samma gång, sov som en kratta inatt. Därav var jag inte superpigg imorse när jag skulle kliva upp och åka till Upplands Väsby för återbesök hos min läkare.

 

Läkarbesöket tog cirka tio minuter. Han vred min högerarm i typ tio olika vinklar, mumlade "stelt, stelt, stelt" efter varje vinkel, sa att det var som det skulle och att det bara var att fortsätta träna, men inte tänja för mycket, för då kan den börja hoppa ur led igen. Sen sa han också att den där videon jag medverkade i på hans hemsida för cp-axlar varit till stor hjälp för patienter som inte vet om deras axel hoppar ur led framåt eller bakåt. Skönt att en video på mig i munskydd och sjukhuströja är till någon nytta, eh.

 

Annars så har jag nu lyckats samla ihop så många sjukhus- och sjukgymnastbesök att jag erhållit ett frikort. Jag upprepar: jag är 23 år och har ett sjukvårdsfrikort.

 

/23-årig tjej going 84-årig tant.

 

PS - slänger upp ett eget inlägg om brännbollsyran snart!

 


Den här tiden känns ju lååååååångt borta, så axeljäveln jobbar ju framåt. Så att säga.

Kommentarer
Postat av: Ida

grattis tant! ;)

2012-05-28 @ 20:02:23
URL: http://idakristinasjodin.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0