Long time no see

Längesen jag bloggade nu! Har levt i en pluggbubbla den senaste veckan - småuppgifter som ska in, projekt som ska bli klart, den jävla restuppgiften som också måste bli klar...

 

Så i söndags drog jag till Nianfors och isolerade mig. Mindre störningsmoment där, tänker jag. Vilket det också är - inget Internet till exempel, vilket betyder inget bloggande eller bloggläsande, inget nedladdande av serier, inget serietittande överhuvudtaget.

 

Men så råkar ju mamma och pappa ha en liten unghund där, som är lite som en bebis. Han får inte vara i vardagsrummet där jag barrikaderat mig för att plugga, vilket gjorde honom väldigt sorgsen. Så varenda jävla dag har han stått med tassarna 5 cm inne i vardagsrummet och tittat bedjande på mig och vickat på huvudet fram och tillbaka, gnyendes.

 

Samtidigt har min katt där, Herkules, som väger typ 10 kg och inte längre mjauar utan mer råmar som en ko, lekt med mattan. Vet ni hur det låter när en råmande 10 kg-katt leker med mattan? Som en elefanthjord på kullersten, ungefär.

 

Jag säger bara det. Har fått lite plugg undanstökat ändå, trots dessa "små" störningsmoment. Igår var jag & Malla och grattade Amos i efterskott också och sen sov jag hos Jenny och tog tåget hit till Uppis imorse. Här ska jag...fortsätta plugga. Med bloggpauser. Dock har jag ju Kitty här, hon har precis varit ute i regnet och ruskat av sig ALLT vatten på mig när hon kom in. Varför, varför VARFÖR kan inte min omgivning bestå av NORMALA djur??!

 

Men den lilla saten till hund är ju gullig också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0