Jag & min aparm...

...har tillfälligt tagit semester. Vaknade inatt och hade sån jäääävla träningsvärk som såklart inte var ett dugg bättre imorse. Kan inte veckla ut armen (säger "veckla ut" då jag sedan länge blivit förknippad med ap-armar på grund av dess abnorma längd), och när jag gör det känns det lite som om att jag ska dö.

 

Detta har väl eventuellt att göra med den där fyrakiloshanteln jag tränade biceps med igår. FYRA KILO. Sedan min operation i januari har jag på min höjd fått lyfta en liten väska med den, tunga matkassar var strängt förbjudet. Och dem går man ju inte ens och lyfter upp och ned, direkt. Så från ett halvkilo till fyra kilo var med andra ord ett ganska stort steg att ta.

 

Hoppas det är lite bättre imorgon. Kan ju inte utnyttja hela min potential som ap-armsmästare med en arm som inte är helt utvecklad (i dubbel bemärkelse).

 

Idag har jag haft sista föreläsningen för en av de två delkurserna jag läser. Fick en hemtenta, som jag efter att ha slängt ett getöga på känner att jag vill slita av mig några hårtussar och lägga mig i fosterställning och gråta på grund av. MEN DÅ KÖR VI DÅ.

 

Går tex inte för tillfället att vifta aggressivt med armen...har förhoppningsvis löst sig till imorgon. Att vifta aggressivt med armen är nog en av mina dagliga vanor, tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0