Here comes the sun...

Tra la la! Sjukt gött väder, mindre gött att jag måste hemtenta och göra klart projekt medan solen gassar. Tog en paus i plugget en timme och satt på uteplatsen och läste - trodde jag skulle dö av värmen. Skön död, dock. Synd bara att man inte blir en pepparkaka på en timme!

 

Nu ska jag plugga en stund till och tvätta och så ikväll. På torsdag drar vi till Umeå, gött! Ska tydligen bli kanonväder där också, så det bådar verkligen gott.

 

För övrigt ska jag till gymmet kl 8.15 imorrn bitti. Visserligen skönt att få det överstökat så snabbt som möjligt, men det att boka in en tid klockan åtta?! Måste haft hjärnsläpp. Dessutom har jag fortfarande jordens träningsvärk sen gårdagens pass, så jag kommer ju förmodligen dö imorgon. Ser fortfarande ut som Quasimodo med en cp-axel, men min sjukgymnast hävdar "att det kommer bli jäääääättebraaaaa det här". Så jag får väl tro på henne. Trots att min biceps på högerarmen tydligen är ungefär dubbelt så liten som den på vänster, när hon tittade efter i måndags. Kan ju då även upplysa er om att min vänster biceps inte är så mycket att skryta med den heller. 

MEN PLUGG VAR DET JA!

 Senast jag visade mina "biceps" på bild var för fyra år sen. Det finns tydligen en anledning till att jag inte brukar flasha dem så ofta, om man ska tro asgarvet Mimmi lägger av i bakgrunden!

Kommentarer
Postat av: Ida

nu har jag lagt till dig på bloglovin! så nu kommer du aldrig att bli av med mig ;)

2012-05-22 @ 18:01:02
URL: http://idakristinasjodin.blogspot.se/
Postat av: B

Har du gått och blivit göteborgare eller? ;)

2012-05-22 @ 21:37:35
Postat av: Tina

Vaddå, tycker du att jag skriver "gött" ofta eller? GÖTT GÖTT GÖTT! :) Ida - jasså, men det låter bra :) Dock så har jag inte riktigt förstått hur bloglovin funkar...

2012-05-22 @ 21:42:43
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0