Den här stan får aldrig nog

Uppsala under Valborgshelgen alltså... snacka om pepp människor! Mitch & Ekkis kom hit i lördags och i söndags kom även Emma samt Eve & Mimmi (de firade dock bara Kvalborg med oss). Grillade, snackade skit och drog sen till GH. Jag kissade i deras trädgård (förlåt) och när Mitch glatt följde mitt exempel blev han utkastad. Klockan var då halvett...

 

Sov hos Berne och vaknade vid åtta på Valborgsmorgonen, gissa hur jag mådde då? Som en påse nötter, förslagsvis. Trodde jag skulle avlida av bakishet. Hade dessutom packat kläder till parken kvällen före, lite småfull. Helt fel kläder och inga solglasögon. Fick byta om under odiskreta former mitt i parken sen. Precis när jag kom till parken (där typ 10-15 000 människor tillbringar sin tid under Valborgsdagen) ringer min läkare och ska prata om min axel. Hade inte så jättemånga intelligenta saker att säga honom då.

 

Kunde efter ett tag börja dricka igen, avslutade eftermiddagen på GH:s glassbar där de gör helt gudomliga glassdrinkar som vi sörplade i oss samtidigt som vi kollade på en kille som stod och dansade på det provisoriska terrass-dansgolvet ute. Kan ha vart det mest underhållande jag sett någonsin - han gjorde så många piruetter och Michael Jackson-moves samtidigt som han liksom klappade igång sig själv (helt i otakt) och vickade på rumpan. Episkt!

 

På kvällen släpade vi oss ut, måttligt pigga. Folk precis överallt och jordens köer, så vi gick till ÖG där det var värdelöst förra året, och lika lite folk där i måndags. Ställde oss på ett dansgolv med konstig flummig musik och i min iver att peppa upp mig själv kan jag eventuellt ha gått lite för långt i fuldansandet. Kan ha spårat någonstans mellan det att jag i min danskoma vrålar "Nu är vi såpbubblor, TÄNK SÅPBUBBLOR BEA!!!" och när vi är på väg ut därifrån och jag börjar skratta hysteriskt för att jag fått en uppenbarelse i min sjuka hjärna. Kort och gott handlade om att när vi vaknade dagen efter skulle Kitty sitta på köksbänken och fixa kaffe åt oss. En helt normal tanke kl 02.00 Valborgskvällen.

 

Igår var vi bakismonster hela dagen. Helt förklarligt. Idag har jag legat ute i solen och blandat plugg med icke-plugg. Kan behöva en mjukstart två dagar efter Valborg, tycker man. Men imorgon blir det projektarbete för hela slanten!

 


Såhär såg det ut i Eko-parken igår... ungefär så kändes det i min hjärna också.

Kommentarer
Postat av: sis J

Fy så stökigt det ser ut....

2012-05-02 @ 17:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0