Way to go

Tydligen blir man tredubbelt så effektiv när man hemtentar om man sitter i ett minilitet mörkt, småruffigt bibliotek med en massa klasskompisar och inte pratar så mycket med varandra utan pluggar istället.


Bara på grund av det har jag skrivit klart 4,5 frågor av 10 på tentan DAGEN EFTER ATT VI FÅTT DEN, vilket kanske är snudd på en rita-ett-kors-i-taket-händelse.

 

Förutom alla klasskompisar som skulle ha tag på kurslitteratur (ett exemplar av varje bok/artikel finns på detta minimala institutionsbibliotek) satt Malla och pluggade till högskoleprovet också. Hon har aldrig varit så tyst i hela sitt liv, det kan jag nästan svära på.

 

Nu ska jag fan ta en powernap, tror jag. Mår bättre idag i alla fall, peppar peppar! Funderar på att fira det genom att gå och lämna en liter blod eller så imorgon.

 


Annars är jag väl rätt ölsugen också. Kanske gör nått åt det imorrn då!

Kommentarer
Postat av: cecilia

det verkade ju sjukt läskigt på fums idag! sådär tyst kan det ju inte vara! ;D kul att det går bra för dig att plugga hurru. jag tänkte köra på den principen som vi alla vet fungerar, dvs stressa de sista två dagarna. ;)

2012-03-29 @ 16:47:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0