Våååren? Ho ho?

Vad är det som händer? Vart fan tog våren och 15 plusgrader vägen? Vad gör de här sketna FYRA plusgraderna här?! What. The. Fuck.

 

Tog mig en liten prommis idag i gråvädret iaf, om man dunkar lite glad musik funkar det ju ändå! Annars har dagen mestadels gått ut på hjärndöda aktiviteter så som att glo på min snoriga katt förutom att plugga lite. Stackarn är förkyld, så hon går omkring och nyser, vilket ju är hemskt för henne men ganska roligt för mig då hon gör nån sjukt rolig grej med munnen innan hon nyser. Så sitter jag där och garvar och hon ser förnärmad ut. Känner en liten obalans i vår matte-djur-relation, om hon varit barn hade hon nog anmält mig till soc...

 

Okej nog om crazy catlady-aktiviteter! Har fått ett paket från Yves Rocher idag, det är ju som rena rama julafton! Massa goooooooooda tvålar och läppglans (har ett fack i min väska med cirka 14 läppglans, så besatt är väl ett passande ord). Nu har jag & Beau haft The Hills-middagsmaraton och sen ska jag till Berne!

 

Och nu ska jag sluta blogga eftersom jag tydligen bara har två blogglägen idag; husdjursgalen tant eller Sofi Fahrman. Hörshääj!

 


Beau, jag & Eve på O´Connors för typ en månad sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0