Snö? SNÖ??!

Snacka om att man blivit lurad på vårpremiären! Man kan inte skrika ut "VÅR!" och börja använda solglasögon och se uteserveringsluncher runt hörnet, för då kommer vädergudarna som någon jävla karmapolis och skickar snöstorm på oss. Damn you, vädergudar...

 

Helgen har varit trevlig och snöfri i alla fall! Inte så soligt toppväder vi förväntat oss (men ingen snö heller!). Riktigt skönt att vara ute hela dagen på lördag och dricka diverse alkoholhaltiga drycker, spela kubb, diskutera huruvida hälsingedialekt är hjärndöd eller inte (Linus verkar tycka det) och snusa på Elin & Johans sjukt söta bebis!

 

Blev dissade av tant Linda & farbror Peter i lördags som tydligen inte orkar två kvällar i rad nuförtiden. Åkte till sis Jenny som tillsammans med Uffe & Ulrika firade deras angelvinst. Förfestade lite där och drog på Radjos sedan där Robert Damberg spelade. Radjos i lördags var lite som att samla ihop allt Hudikaktigt i musikväg och slänga det i ansiktet på folk, när trubaduren spelar "För det är lika bra att sluta drömma.." och hela publiken vrålskriker med till exempel. Man klarar av en sådan riktigt fullfjädrad Hudikutgång med Östen med resten, Iggesundsgänget och hela köret ungefär två gånger per år, skulle jag säga. Men i lördags var det jäkligt kul med en sådan kväll!

 

Eventuellt kan jag ju ha spelat luftgitarr lite för häftigt under kvällens gång, visade sig vara sådär skönt för axeljäveln. Men det kan man ha överseende med när man har alkohol i blodet! Sen kan man ju fundera på om det verkligen är passande med luftgitarrer till Östen med Resten-låtar, men det är ju en annan fråga.

 

Nu är vi back in Uppis igen, ska sätta mig och kolla igenom lite skolgrejer... här kommer lite bilder från helgen från Bernes Iphone:

 


Glatt (och suddigt) gäng i Elin&Johans soffa!


Linus kör "wing wing"-grejen på Uffe, de har ungefär lika dålig humor...


Beau & Berne, oklart vad den sistnämnde gör med munnen!


Misslyckat försök till "normal bild på tre Dolksystrar"


...sen blev det bättre! (Efter tjugo försök)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0