Redan fredag?

Snacka om att denna vecka gått snabbt... Men hur som helst är det ju väldigt skönt med fredag! Varit i skolan på förmiddagen och haft presentation, tog en prommis hem sen. Skönt att röra lite på sig, har inte varit ute och gått sen jag fick mitellan eftersom det dels blev så jäkla kallt att inte stänga jackan och så var jag livrädd för att halka (men det lyckades jag ju med ändå). Men nuuu så!

 

Var lite märkligt att inte sova med mitellan inatt! Jag sover alltid på mage, nu får jag lägga en kudde under axeln om jag ska göra det. Vaknat ett par gånger och fått psykbryt eftersom jag ibland måste lyfta upp högerarmen med hjälp av vänstern för att den är så svag och jag inte kan flytta den. Så nu blir det sjukgympa minsann! Ska ha en liten uppvisning för Beau sen när jag gör en av övningarna. En av dem är väldigt sällik, det är ju verkligen min grej...

 

Nu ska jag rensa ur min garderob som är ett enda kaos. Ännu en positiv sak med ingen mitella - nu kan jag använda alla kläder och inte bara sådana som ser (hyfsat) normala ut med en mitella till. Sen blire käk och "One for the money". Får se hur den filmen är, kommer ju inte alls nå upp i böckernas världsklass! Värt att kolla ändå. Hörshääj!

 


Sugen på kyckling, någon?

Kommentarer
Postat av: Haha

Är de systrarna Dolk de där?

2012-03-09 @ 18:46:36
Postat av: malla

fy bubblan!

2012-03-09 @ 23:03:53
Postat av: Tina

Haha vem är det som frågar om systrarna Dolk? Uffe P? Jämför du oss med kycklingarna????!

2012-03-10 @ 15:55:26
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0