Pluggbalans...

Eftersom jag pluggade så himla bra igår (och verkligen i GOD TID!) så failade jag lite idag... typ "Guds" sätt att styra lite balans i pluggandet kanske. Skulle nämligen ta en buss vid nio till skolan och sitta ett par timmar idag också, men det gick sådär.

 

Min katt har nämligen haft ADHD inatt. Hon ställer sig och mjauar utanför sovrumsdörren, då släpper jag in henne och lämnar dörren på glänt. Då tar kattfan och STÄNGER DÖRREN för att sedan mjaua ett ynkligt och sorgset läte, som om detta inte var självförvållat. Så har hon gjort ungefär fem gånger inatt med en halvtimmes mellanrum (och då har jag slängt ut henne en gång). Allt detta i takt med Bernes snarkningar! Somnade fem... så kände mig inte så pigg klockan åtta imorse.

 

Så då fick det bli "hemmaplugg" istället. Har öppnat tentan vid två olika tillfällen och skrivit hela fyra rader. Det är fredag, okej? Så nu tvättar jag och dricker kaffe istället, ska bege mig till systemet om nån timma tänkte jag! Ikväll kommer tjejerna, vi ska käka hemmagjord pizza och så får vi se vad som händer, helt enkelt. SATC-maraton eller en öl på stan!

 

Hörshääj!

 


Mmm...pizza!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0