Måndag (och jag är glad)

Hör ju inte till vanligheterna att man är på solskenshumör på måndagarna, men humöret följer ju vädret! Var till skolan en sväng för att möta upp Anton & Filip och skriva projektplan. Piskade dem till att göra det jävligt snabbt eftersom jag ville ta en promenad hem och sola. Så det ska jag göra nu, sen en prommis till Berne för käk och "The girl with the dragon tattoo"!


Helgen var ovanligt lugn, väldigt behövligt! Var bara hemma och kikade på film med Beau & Berne och sen på lördagen kom Linda, Peter och kidsen förbi en sväng och så var vi hos Elli på middag på kvällen, sjukt gott! Käkade tacopaj och kollade på Mello. Försök kolla på den jävla festivalen med tre killar som försöker komma överens om vem som är snyggast. Lisa Miskovsky enades de om till slut. Loreen har tydligen en alldeles 'förjävlig' lugg och Molly kommer se ut som Sarah Dawn Finer om tre år, men Daze skulle inte banga henne på O´Connors de närmsta månaderna. Så nu vet ni.

 

Igår var vi hemma och slöade, kollade på en vargdokumentär (med Kitty på första parkett) och käkade hemmagjorda burgare, så jävla gött! På onsdag åker jag till skogen och hänger hos mamma och pappa med alla djuren, ska bli ganska skönt. Kan jag försöka stöka undan lite plugg när jag ändå är där!

 

Kitty är sugen...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0