I´ve been looking for freeeeedoooom

Nu är mitellan borta, woho! Var hos sjukgymnasten idag och hon slängde min cp-mitella i sopkorgen, gissa om det var ett tillfredsställande ögonblick i mitt liv. Fick behålla bollen också! Visserligen frågade hon om jag ville behålla bollen som leksak till min katt (på allvar) och jag nickade glatt och sa att Kitty skulle äääälska den.

 

HAHAHAAHAHAHA. Som om Kitty någonsin får röra den bollen...

 

Fick order om att fortfarande tänka på att inte belasta armen tungt med väskor, osv och att inte höja armen över huvudet. Men jag är ju stel fortfarande och det tar ju stopp när jag försöker plus att jag är skitsvag i den, så tror inte jag kommer bryta mot det direkt. Fick även med en "normal" mitella ifall jag ville vila armen ibland, tror dock inte jag kommer använda den så mycket. Kan ju säga att den gamla var bekvämare i jämförelse, även om man blev en meter bred i den.

 

Nä nu ska jag se ett till avsnitt av Hart of Dixie, sen plugga, sen handla, sen käka, sen till Linus & Malla för film. Hörshääj!

 


By the way skulle det inte vara helt fel med lite fudgekaka nu... apropå inget.

Kommentarer
Postat av: malla

kan du ta med den där klänningen (den randiga med dragkedja bak?!) hem när du kommer på Ons? Skulle vilja låna den ja....

2012-03-09 @ 23:06:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0