Estocolmo

Har varit i Stockholm idag för ett studiebesök på Språkrådet som ju verkar vara en rolig arbetsplats måste jag säga. Men kändes hyfsat ovärt att åka tåg+buss dit och sen buss+tåg hem, för en timmes föreläsning! Framförallt då de två personerna som jobbade där verkade helt uppstressade och stirriga av någon högst oklar anledning.

 

Nåja. Käkade lunch med Cissi & Moa sen och nu är jag hemma och ska slöa en stund och sen gå och handla. Läääääääängtar tills imorgon när cp-mitellan är borta forever and ever. Jobbigt ifall min sjukgymnast skulle säga "nej det här ser inte bra ut, du får ha den sex veckor till". Några av mina klasskompisar tror att jag blivit så fäst vid min mitella nu att jag kommer ha svårt att slita mig... Hehe, verkligen inte. Men den röda bollen däremot! Kanske ska dra en vit lögn och säga att jag tappat den imorgon och därefter sätta den på en hedersplats i bokhyllan?

 

Har ju en hel lista på saker jag kan göra nu när jag inte kommer ha mitellan, frågan är ju om det kommer göra ont nu när jag kanske utan att tänka på det börjar vifta vilt med armarna (händer oftare än ni anar)? Har ingen aning om det, men det lär väl märkas. Har ju inte haft ont alls på några veckor, förutom när jag bestämde mig för att jag visst kunde dammsuga med Bernes monsterdammsugare, det var ingen hit.

 


Vifta med armarna var det, ja.

Kommentarer
Postat av: sis J

Sjukt att den där mitellan ska väck, jag som inte ens sett den än.... Jag hoppas det går bra och att du slipper ha den mera!

2012-03-07 @ 16:39:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0