Världens tröttaste tjej!

Hade en grym midsommarhelg i Uppsala/Gimo/Vattholma! Midsommaraftonen tillbringades i Gimo med fina kransar, lekar, sillunch, grillbuffé och snaps. På lördagen hem till Uppis en sväng för att äta och fixa i ordning oss, sen förfest i Majans föräldrars hus. De har fyra kattungar, gissa vem som var i himmelriket! 
 
Gick in på själva öltälts-området sedan, det var trevligt tills det inte var trevligt längre eftersom jag gick från att vara hyfsat lugn till tvärfull på cirka två minuter. Gillar inte grisfylla-stadiet för fem öre... 
 
På söndagen var vi slitna som fasen men ändå tillräckligt hurtiga för att ta en prommis till Gamlisgrillen och sen en promenad runt Gamla Uppsala Högar, ruskigt fint där! På kvällen var det dags att packa det sista för 10 veckors Hudikvistelse och så kom vi till Njutånger vid elva igår kväll. 
 
Idag har jag jobbat min första dag, sjukt jävla trött efter att ha sovit typ 3,5 timme inatt. Dock väldigt lugnt på jobbet, då blir man ju nästan tröttare än om det är full fart. Har i alla fall i sedvanlig ordning utökat mitt förråd av "visseru" och "sörru". Kom på mig själv idag när jag pratade med pensionärerna, att jag fått för mig att de liksom är de ultimata ordvalen när man pratar med nittioåringarna. 
 
Här kommer lite bilder från helgen, snodda från Malla! Eftersom blogg.se har gjort om sin sida är bilderna gigantiska och hamnar bakom texten till höger, STÖRIGT SOM FAAN:
 
Malla, Beau, Emma, jag & Jenny!
 
Sillunch i solen!
 
Häng i Dazes säng, oklart vad vi sysslade med egentligen.
 
Tre systrar Dolk! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0