Beau och hennes uttömmande liknelser

Bea har haft ont i foten sen Blodomloppet i onsdags, vilket ju i sig är lite märkligt eftersom vi inte sprang, utan gick fem km. Nåja. I torsdags när jag satt hemma och pluggade såg jag någon hafsa sig fram på ett anmärkningsvärt sätt utanför vårt köksfönster, och insåg sekunden efteråt att det var Beau.

 

Nu är hennes fot visserligen på bättringsvägen, vad det än var. Nyss skulle Beau försöka förklara hur det kändes i foten och ser då först lite eftertänksam ut, sedan säger hon: "Ja, alltså... tänk dig ett gammalt, lite nött gummiband. Du vet?"

 

Och jag måste ju ge henne en eloge som i sin onda fot-förklaring får in frasen "gammalt nött gummiband" och dessutom får mig att noggrant leta igenom hjärnbanken (balken, barken???) efter en bild på just ett gammalt nött gummiband. Visade sig att jag hade en hel del målande bilder på Beaus fotproblem i hjärnan, efter att hon satt det i relation till ett slitet gummiband.

 

Men nu så. Nu är det enda jag kommer tänka på resten av den här dagen gamla nötta gummiband. Lite jobbigt då jag borde tänka på amerikanska skitförfattares jävla teorier om globalisering.

 

HÄÄJ.

 


Ett sånt här. Fast ett äldre, mycket mer nött. Så fungerar Beaus fot just nu... så ni vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0