HAHAAHHAHAAHAHA

Årets sjukaste kväll igår, tvivlar på att någon enda utekväll resten av året kommer slå den. Gick som vanligt in med mantrat att "jag skulle ta det lite lugnt" eftersom jag skulle jobba kväll idag... 
 
Joråsåatte. Blev inte riktigt så! Sjukt rolig kväll, dessutom finväder hela dagen. Käkade sushi med Malla, Mimmi, Becky & Peter vid sjöbodarna och sen satte vi oss i Borgarparken och drack vin. Därefter in på Sigge då en liten fågel viskat i Mallas öra att vi inte skulle bli missnöjda med kvällens gästartist. 
 
Vilket vi VERKLIGEN inte blev, Daniel Lemma och Moneybrother var det! Sedan lyckades kvällen sluta i efterfest på hotellet med dessa herrar, en rätt annorlunda upplevelse. Särskilt eftersom när Malla halvt somnat i ett av rummen tyckte Moneybrother att vi lika gärna kunde ta det, han kunde sova i sitt andra (??) rum. 
 
Vaknade halvtio imorse och hade allvarliga problem att fatta vart fasen vi befann oss. Då stövlar Moneybrother in i rummet när Malla sitter och kissar med öppen dörr. HAHAHAAHAHAHAHA. 
 
Mådde inte prima de närmsta timmarna, fy faaan vad bakis jag var. Tog första bästa buss till Njutånger och sov en halvtimme och sen var det bara att jobba mellan halvett och nio, trodde jag skulle avlida första timmen. Men rätt värt det ändå. 
 
Jag & Mimmi i sushiätar-tagen. Jag ser inte klok ut i håret, upptäcker jag nu...
 
Malla, Peter & Becky i parken! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0