Fuck you "Gud"

För jag antar att det är ditt jävla påhitt att ge tjejer mensvärk. Erkänn att du gnuggade händerna i extas och grinade brett med ditt äckliga flin och ba:

 

"De där kvinnorna, vad ska jag straffa dem med för att de kom till världen? Hmm... de ska föda barn... och vad mer? Blöda lite ibland? FÅ SKITONT I MAGEN! Där har vi det! Vilken liten spillevink jag är! Vad ska killarna få genomlida då, för att det ska bli rättvist? Hmm... det är ju förbannat jobbigt att raka sig ibland, så jag ger dem lite skäggväxt. Och eftersom deras förkylningar verkar mycket jobbigare än tjejernas förkylningar, så behöver de inte lida mer än så. Manliga förkylningar och skäggväxt it is".

 

JAMEN BRA IDÈ "GUD"-JÄVEL! Tack vare dig har jag sovit som en kratta inatt och sen genomlidit tio arbetstimmar med en värkande mage. Slutade nio, tog en skållhet dusch och nu ligger jag i sängen och har tryckt i mig två av Mallas kanelbullar jag råkade hitta i frysen... Önskar jag kunde ligga här i fosterställning i fyra dagar eller så. Misstänker dock att jag skulle bli förbannat uttråkad, har ju redan haft den i särklass tråkigaste helgen någonsin nu. Tur den är slut!

 

Just det "Gud", fattar du vem du muckar med eller....


Kommentarer
Postat av: Ida

nu har jag fixat det! trodde det var för krångligt för mig, men det gick ju :) tror jag... detta ska bli spännande!

Svar: I know, helt beroendeframkallande. Man ba "ahaaaaa, de använder sig av Tele2:s nätverk minsann, vem kan det vara..."!
Tina Dolk

2012-07-16 @ 12:16:28
URL: http://idakristinasjodin.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0