Nyårsfesten

Nyårsfesten i lördags var jäkligt kul! Jag hyrde festlokalen här på Väktargatan och i fredags åkte jag & Malla och fixade allt som behövdes. Det vill säga, en jävla massa alkohol, glittergirlanger, osv. Och så hade vi en buffé från en cateringfirma.

 

Vi var fjorton personer, varav åtta sov i vår lägenhet (själv rymde jag till Berne eftersom jag inte fick plats). Käkade mat, hade en liten frågesport om året som gått, körde en väldigt fin teater med gästerna i rollerna, osv. Pjäsen hette "De ruttna totempålarnas dal" och gästerna hade roller som "förgiftat vattenhål", "en djup tystnad", "Rättviks spelmanslag", osv. Kan säga att det sistnämnda, spelmanslaget, kan varit det mest omusikaliska spelmanslaget ever, haha. När det stod i pjäsen att de fått sand i sina fioler, lät de ändå precis som innan!

 

Höll igång till typ halvfem, kanske man skulle ha gått hem en timme innan. Men det var en väldigt rolig fest iaf, ända tills jag upptäckte att Lille Linus, 5 år, hade gått loss med en raklödderflaska i kapprummet...

 

Här är lite bilder iaf! Ska spendera denna måndag med att försöka återställa lägenheten i normalskick, den ser ut som ett jävla bombnedslag.

 

Mickis, Malla & jag
Stiliga herrar!
Robert, Madde, Eve & Hannes
Jag och allt glitter i håret
Pjäsen börjar ta fart...
Beau ser ut sådär därför att hon har "Rättviks spelmanslag" bakom sig och de låter som en åsna på crack, typ.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0