Tentahets

Japp, tenta imorrn! Känns sådär, men skönt att få det överstökat snart också. Har dock suttit med en annan uppgift på förmiddagen (i Bernes soffa eftersom jag inte orkade gå hem, haha). Sen kom jag hem och måste ta itu med en del saker innan jag fått sinnesro, typ diska och vika tvätt.

 

Nu är det gjort så det är lika bra jag bloggar en gång innan jag sätter igång också...

 

Helgen blir rolig iaf! På fredag blir det tenta/avslutningsfest med klassen och på lördag ska vi bege oss till Eve, Hannes & Stefan i Märsta där Rafa kommer att laga trerättersmiddag. Trodde det skulle bli lugnt men det verkar inte så, fick på min lott att inhandla tequila eller jäger. EHE. Rafa har kallat mig "Tina Tequila" sen första gången vi träffades men det blir ändring på det nu. Sist jag drack tequila i Märsta slutade det med att mina ben och hjärna helt kapade all kommunikation vilket resulterade i uppskrapade knän och en gubbe som trodde att Hannes & Stefan skulle våldta mig...

 

Jäger it is then.


Sist vi var i Märsta gjorde vi egen pizza! Därav min glada min... Älskar att det kommer vara två kockar under samma tak på lördag, kan ju bara sluta bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0