Men FAIL

Steg upp halvsju imorse bara för att komma till tentasalen, ta emot tentan, bläddra igenom den och inse att i princip nada av det jag bankat in i min hjärna är med. Istället har de slängt in lite grejer som jag INTE pluggat på. Känns bra det här. Omtenta it is. Krävs sju mirakel och en fet muta för att jag ska klara den. Och eftersom jag är en kvinna av heder kommer det inte på fråga (inte så tjenis med den där snubben "Gud" som styr mirakel heller)

 

Nåja. Bitterheten över tentan får läggas åt sidan. Får ju tillfälle att dränka mina sorger över det imorgon på tentafesten. Och på lördag är det som bekant middag i Märsta. Vi ska äta sniglar. Jag tycker det ska bli lite spännande samtidigt som jag är skräckslagen. Gillar inte saker med konstig konsistens, och nått säger mig att sniglar är lätt...slemmiga.

 

För övrigt är jag fortfarande lite orolig över det där med att vi tydligen ska shotta. Igår skrev jag att hjärnan och benen kapade all kommunikation och en gubbe trodde jag skulle bli våldtagen av Hannes & Stefan sist jag var i Märsta och festade. Det var inte allt som hände, minns jag. Vi gick till någon skum krog och där träffade vi en thailändsk prostituerad. Jag sitter och håller henne i handen och bestämmer att hon inte ska gå hem med tjockisar, medan hon frenetiskt sitter och gnuggar sin fot i Hannes skrev, som för övrigt tydligen inte uppskattade det så mycket.

 

Märsta - Tina

1 - 0

 

(fast det var ju sjukt kul att jag satt och höll henne i handen ovetande om att hon gör bad things med en rädd Hannes)

 Kommentarer
Postat av: Eve

hahah, den här gången blire nog ingen utgång på "Bryggeriet" så benen kanske klarar sig ;) och vad är oddsen för att thailändskan ska dyka upp i Steningehöjden? Iofs vet man aldrig vad som händer när man festar med Rafa.... Ta i trä helt enkelt! Syns snart!

2012-01-12 @ 17:58:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0