Helgen!

Haft en väldigt lugn helg! I fredags kom Mimmi över på en visit några timmar, så vi käkade mat, kikade på tv och snackade skit. Vi ägnade bland annat över en timme åt att prata grov hälsingedialekt och sen förhörde vi Berne om han visste vad det betydde... Sjukt nog så klarade han sig rätt bra.

Igår kväll var vi hos Linus och spelade spel och drack lite öl. Spelade Buzz och nått spel som heter Scotland Yard, det var sjukt roligt. Extra kul när man var tjuv för då fick man ha på sig en pappkeps att dra ner över ögonen så ingen skulle kunna se var på spelplanen man riktade blicken.
Idag har vi inte gjort många knop, legat i soffan hos Berne och kollat på 24 och kom nyss hem från Linus där vi var och kikade på film.
Om ni tar och antecknar detta då, så hörs vi en annan dag. Ska vara i skolan klockan åtta imorgon och ha grammatik. JIIHAAAAAAA! Och så ska jag spendera veckan med att ha ångest inför operationen på torsdag. Berne & Malla följer med som psykologiskt stöd. Eller Berne gör det. Malla följer med och ska utnyttja dötiden och Berne till sin matteräkning...
Världens bästa tjuv i Scotland Yard!

(Ps- styckeindelningen är fucked up eftersom blogg.se är fucked up)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0