Familjen Taikon på besök

För det första: Jag tar tillbaka ALLT jag sa om att jag inte var tävlingsinriktad i saker jag vet att jag inte är särskilt bra på. Det är så lätt att sådana lögner slinker ut, märker jag. Sen står man mitt emot Lille Linus när han grinar upp sig och snabbt upptäcker ens svaga punker (lobbar bollar 1 mm över nätet, till exempel). Sen är man körd. Skriker fula könsord och får d-a-m-p.

 

Men det var faktiskt kul, utom möjligen när jag & Malla körde ett klassiskt missförstånd när jag försöker fånga bollen med handen (trodde det var min serv) och Malla tar i för kung och fosterland och smashar till den (dvs, min hand) skithårt. Pain...

 

Nåja. Nu är familjen Taikon, dvs Linda & Peter med Saga & Amos och hälsar på. Saga har redan efter en halv dag i lägenheten fått ett breakdown över att det INTE FINNS NÅGOT ATT GÖRA! Förstår att det inte kan vara lätt att vara 7 år och försöka roa sig i en lägenhet där det inte finns några leksaker, hehe.

 Kommentarer
Postat av: Sis j

Haha kan tänka mig men dator o tv kan ku hjälpa lite!? Själv är jag, Sara och Mira på sleepover i nickora hos Sus + barn. Det nattas för fullt och de har lovat att väcka mig tidigt imorn! :/ hälsa!

2012-01-04 @ 21:30:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0