El invalido

Måste försöka blogga med vänsterhanden så jag vänjer mig!

 

Opererade som bekant min högeraxel igår och även om jag förväntat mig smärta och handikapp var jag inte riktigt med på att jag skulle bli så handikappad! Har en sjukt otymplig mitella som ska fixera axeln i upp till 6 veckor och den påminner lite om en kameraväska man klämmer fast mellan revbenen och armen för att inte rotera armen inåt. Eftersom jag även sover med den blir axeln ungefär lika stel som jag förväntar mig att ett liks axel är!

 

Har redan kommit fram till en rad olika saker som är omöjliga att göra utan hjälp (sätta upp håret, bre en macka, skriva anteckningar på föreläsningar, ta på tröja/bh, ta på mitellan, osv) Grämer mig lite över vilket kolli jag är men nästa vecka ska jag börja träna med sjukgymnast och förhoppningsvis har den värsta smärtan lagt sig då!

 

Operationen gick bra iaf och väldigt snabbt. Gjorde svinont när jag vaknade men fick smärtlindring och var redan rätt groggy efter narkosen. Vinglade en del när jag skulle gå och äta en macka och dricka kaffe (efter fastan, att fasta är inte min grej alltså!)

 

Ska på middag hos Rafa imorgon med dresscode mörk kostym. En kameraväska under armen gör det dock lite svårare att göra sig snygg, haha! Ikväll kommer Eve & Hannes, vi ska käka taccos och kolls på SATC, Hannes får joina tjejkvällen och bete sig lite mer brudigt...

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0