Badminton

Sitter hos Bernie och väntar på att han ska byta om så att vi kan åka hem till mig så JAG kan byta om. Vi ska byta om till träningskläder eftersom vi ska iväg och spela badminton. Nu har Berne precis kommit på att vi även ska handla och därför kan han inte byta om till träningskläder. Eh. Igår när vi skulle gå ut med lite sopor hos mig och sen lämna nyckeln till festlokalen, ångrade Berne att han bytt om till mysbyxor. NÄR VI SKULLE TILL SOPHUSET.

Verkar det som att jag är den sunkigare av oss två eller...


Ska plocka upp Malla & Linus sen eftersom vi ska spela dubbel. Har tjatat om att spela ett tag, bäst att passa på innan operationen tänker jag, även om jag kanske kommer få lida lite för det imorgon. Operationen är om mindre än en månad. Jag är nervööööööös. Tror fortfarande att doktorn kommer att söva mig forever.

Sen kan man ju också fundera lite över varför jag prompt ska spela badminton mot två sjuuuuukt tävlingsinriktade människor (Linus & Malla). Jag är inte så tävlingsinriktad i saker jag vet att jag är inte är särskilt bra på. Kan ju säga att jag definitivt inte är någon vidare badmintonspelare...

Jaja. Över and out.


Min tunga växer så mycket ibland att den liksom måste ut...ur munnen.

Kommentarer
Postat av: Ida

jag vet inte om jag är nåt vidare heller, men sjukt roligt är det i alla fall! och det är väl huvudsaken :)

2012-01-03 @ 23:14:45
URL: http://idakristinasjodin.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0