Thank God i´ts friday...

Snacka om helvetesvecka med dubbeltentor och två nya delkurser, helt vidrigt! Inte blev det bättre igår när min dator skulle göra några systemuppdateringar (på Bernes inrådan, jag har absolut nada koll ifall ni nu fick för er det). Så får den frispel och fastnar när uppdateringen inte blivit klar och Berne säger att det INTE är bra. Min hemtenta, som är 80% klar och tagit sex dagar att skriva, ligger på datorn och finns ingen annanstans. Förstår ni paniken... Plus att jag (som får damp av att åka buss utan musik) inte kunde ladda min mp3. Dagens I-landsproblem.

 

Imorse nådde humöret helt nya bottenhöjder när jag, som ställt tre alarm och i princip aldrig kommer för sent eftersom jag är tids-Hitler, vaknar fem i åtta. Min omtenta började klockan åtta. Berne var snäll och skjutsade dit mig, tur jag skrev den som invalid på lånedator och ett helt annat ställe än den riktiga, för personalen på expeditionen tyckte inte det var hela världen att jag var 20 minuter sen. Min lärare som visade mig till rummet hade lite ångest över att jag skulle skriva en tenta utan frukost så efter en timme kom hon in med en banan och ett glas vatten. Det var fint!

 

Gick och käkade lunch med Johan, sen in på systemet för en vindunk (som jag ser mig fullt värdig att typ tömma helt under helgen). Kommer hem, datorn går igång efter mycket om och men. Har dock fått ett skumt mail men orkar inte ta itu med det nu, verkar som om någon hackat sig in på mitt Internet eller nått.

 

Så, nu är jag i alla fall lite gladare efter allt dator- och tentakrångel och framförallt eftersom det nyss damp ner ett reccensionsex av en bok i postlådan. Har nämligen vunnit i en bloggtävling! Wiiie, jag som aldrig vinner något, skitkul!

 

Vägrar visa mitt osminkade stressansikte i bild så visar min vinst istället, yeehoo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0