Tentor och ångest

Har två tentor som går parallellt nu under en vecka. En hemtenta som ska in onsdag och en omtenta som ska göras på fredag. Omtentan kommer jag få göra under invalidoformer - dvs, jag får en lånedator och ett eget rum och en lärare som vaktar mig då och då för att kolla att jag inte fuskar eller porrsurfar.

 

Har städat lite i lägenheten nu och ska snart ta på mig ett ansikte och dra ner till Stadsbibblan för tentaplugg. Gillar att sitta på Stadsbibblan så länge det inte är en massa högljudda gymnasieelever där, får väl se vad det råder för stämning idag!

 

Började för övrigt blöda näsblod förut när jag dammsugade och gjorde det i typ en halvtimme, whyy? Apropå blod har jag tagit bort plåstren på axeln så nu känner jag mig fullt normal bortsett från mitellan då. Och hålen i axeln, men jag tänkte att ifall någon okänd frågar vad det är kan jag nu vara världens coolaste person och säga att jag blivit biten av en piraya. Hade gärna velat säga haj, men det känns inte rimligt att en haj gör så små hål!

 


Vill fortfarande ha sommar. Känner att -11 grader inte är okej när man inte kan stänga jackan! Plus för att solen skiner dock!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0