Tålamod & djupa andetag

Träffade sjukgymnasten idag, hon tog bort stygnen och vi pratade lite. Hade längtat efter en militärisk snäll-men-hård tant som skulle säga "jadu det kommer göra ont det här men vi ska allt fixa axeln på dig". Ville helst börja träna nyss, så att armen blir användbar.

 

Istället fick jag en väldigt trevlig snäll och medkännande kvinna som lugnt förklarade att "tålamod" var ledordet de närmsta veckorna och att jag knappt ska träna överhuvudtaget förrän mitellan ryker om 4 veckor. Omfamnar inte direkt ordet "tålamod" med öppna armar om man säger så... Men nu får jag väl ta några djupa andetag (som hon ordinerade mot stelheten i skuldrorna) och inse att jag inte kan börja träna än. Aaaarggh.

 

Jaja. Fick reda på att jag kommer få  skriva omtentan på dator iaf, var ju en lättnad. Både för mig och läraren som slipper ens försöka tyda mina vänsterhänta krumelurer! Idag skulle jag anteckna ett ord på ett papper för min egen skull, då fick min klasskompis spunk för att det gick så sakta och tog över pennan, haha.

 


Ska angla i Hudik i mars har jag bestämt, tänk vad gott med Baileys!

Kommentarer
Postat av: Malla

O jäääääger! :)

2012-02-08 @ 20:43:04
Postat av: UP

I Hudik? Nu får du väl snyta dig va!!

2012-02-08 @ 22:58:58
Postat av: Tina

Haha, japp Malla! En hel flaska! Uffe: Eller Forsa då ifall ni anordnar och inte bangar ur eftersom ni vart spöad av ett tjejlag för ett par år sen...

2012-02-08 @ 23:55:09
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0