Måndagar...

Känner mig seg efter helgen som främst gick ut på att, eh, dricka vin. I fredags assisterade jag Beau i bakning inför hennes födelsedag (trist dock att jag är så jävla handikappad att jag knappt kan röra om en smet) och så drack vi lite vin och snackade skit.

 

På lördagen kom det lite folk och fikade och jag dekorerade cupcakes, det enda pillriga arbete jag någonsin kommer gilla. Eve skulle iväg på bal och Hannes hakade på mig, Beau & Berne till O´Connors där vi mötte upp Johnny och sen även Linus. Eve dök upp i balklänning vilket väckte en del uppståndelse, hehe. På väg till bussen drar jag & Berne årets vurpa då hela marken var som en stor skridskobana. Sådär bra för min axel, gjorde rätt ont men nu har det släppt som tur är. Ramlade ju för ca två veckor också, ramlar inte alls särskilt ofta annars. Så vad är oddsen för att jag ska trilla två gånger på mindre än två veckor? Herregud.

 

Nu sitter jag och försöker fixa den satans hemtentan, går sådär. Ska snart ta en prommis ner på stan i det våriga vädret och försöka undvika att halka...

 


'
Snodde denna bild av Beau för att illustrera vad vi tryckt i oss i helgen (+ smörgåstårta!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0