Fröken Duktig

Eller? Har inte orkat lägga mer än typ två timmar på tentan idag. Tycker jag förtjänar det eftersom jag missade en lunch hos Lodis & Linkan igår samt en middag hos Soffan bara för att jag måste stanna hemma och skriva på hemtentan...

 

I fredags kom en massa Hudikfolk hem till oss, vi tittade på tecknade VHS-filmer (nostalgin över det dåliga ljudet och bildkvaliteten...) och snackade skit. Delade säng med Beau som förvånades över att jag inte snarkade. Det gör jag med faktiskt, eftersom jag numera sover konstant på rygg och aldrig byter ställning under natten pga mitellan. Men det är ju bra om jag lagt av med de där lastbilschaffismetoderna också.

 

På lördagmorgonen kom det lite mer folk och Jonas & Beau (som var in charge för frukosten) lagade värsta brakfrukosten med nybakt bröd, massa frukt, äggröra, bacon, smoothie och bellinis, dvs champagnedrinkar. Lite ovanligt och jag var inte riktigt med på att vi skulle dricka alkohol kl tio på morgonen. Men eftersom de skulle fortsätta dricka sen måste de ju ladda upp. Jag satt och skrev hemtenta med lite bubbel i kroppen och det gick prima, kanske är det nyckeln! Sen kom Berne och hjälpte mig att tvätta håret som det lilla kolli jag är. Drog till Linus & Malla sen och käkade, sjöng Singstar och spelade Buzz. Tips: slå aldrig tre grabbar i sportfrågor, de gaddar ihop sig deluxe.

 

Nu har jag gett upp tentan för idag och ska klä på mig (japp, har suttit i t-shirt hela dagen) och dra till Berne för Wallander och 24. Hörshääj!

 


Typ sådant här vårväder ute idag och jag har inte ens varit utanför dörren. Sorgligt...

Kommentarer
Postat av: sis J

Idag kom nog våren till Sverige, helt Lovley väder här hemma med, folk tinade fram & ut ur vinterugglandet för första gången, Yehooo vi går mot bättre tider! Lycka till med tentan och hälsa till Bernie! Kramen!

2012-02-12 @ 18:34:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0