Dagens bästa...

...måste ju ha varit mitt bad nyss! Har inte badat på nästan fem veckor på grund av axeln, så idag kände jag att det var dags! Gissa om jag njöt!

 

Helgen var grym, gillar Umeå! Gillade dock inte snön så mycket, här i Uppis är det ju liksom vår nu. Som Bea så fint uttryckte sig på twitter: "SNÖKAOS!" I och för sig skrev hon att det var två cm snö när det snarare var två decimeter, men men. Var som sagt på någon av kårerna (förstår fortfarande inte riktigt deras kårsystem) i fredags och det var sjukt roligt, var väldigt gladfull HELA kvällen (för ovanlighetens skull, eh).

 

I lördags var vi på förfest med några kompisar till Erika & Bea och sen mötte vi upp Mitch & Valta senare på O´learys. Ett av målen med denna resa var ju helt klart att bevisa att jag KAN festa utan att halvt bita ihjäl folk (som förra gången vi var där) och det klarade jag ju galant. Har lagt mig av med det där ticset nu...

 

Kom hem sent i söndags och hela gårdagen ägnades i princip åt Bernes flytt. Vi var typ sex personer som hjälpte till, haha. Jag kunde ju dock knappt bära något, men packa och packa upp däremot! Lite jobbigt att packa dock, Berne spar liksom på ALLT medan jag är tvärtom. Igår skulle han prompt ha kvar en liten glittrande iskub... Nu ska jag strax bli upphämtad så vi kan käka middag och fixa i hans nya lägenhet!

 


Trist för Berne att jag inte kunde bära igår, jäklar vad nytta jag hade kunnat göra... ni ser ju hur stark jag är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0