Helg, eller?

Grannarna verkar ha gjort helg i alla fall... fast de har ju å ena sidan helg 6 dagar i veckan. Måste vara grava alkoholister vid det här laget. Eller om de har alkoholfria fester och låter sådär mycket ändå, det är nästan ännu värre.
 
Jag har ingen helg direkt. Börjar ångra mig lite smått att jag tog på mig ett pass 9-20 imorgon när jag dessutom ska upp tidigt och jobba söndag. Sen tänker jag, fan vad skönt med en bra lön i januari när jag flyttar ihop med Berne och behöver köpa lite möbler och uppdatera hans limegröna soffkuddar till något lite...tjejigare. Och då går jag istället ångvält bland alla lediga pass och tar på mig en jävla massa. Med limegröna soffkuddar som morot, typ. 
 
Jobbade kväll ikväll, fick sluta 45 minuter tidigare och fick skjuts till stan av en kollega, snacka om uppskattat såhär en fredagskväll! Både jag & Berne ska jobba imorgon så blir soffhäng. Blir lätt virrig av att jobba helg, tappar helt koncepet när det kommer till vad det är för dag! 
  
 
Kitty för några dagar sen. Lugnet själv. Kitty idag- helt jävla maniac. För fin i kanten för att gå ut i snö, det resulterar i en hysterisk katt kan jag tala om. Har seriöst klösmärken för att hon helt oannonserat ibland flyger på en när man går förbi. För att hon kan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0